Connect with us

technokrata

Már táblagépen is nézheted majd a Saul fiát!

saulfia

Dotkom

Már táblagépen is nézheted majd a Saul fiát!

A Vodafone RED előfizetői áprilistól már az otthonukban is megnézhetik a sikerfilmet.

A moziba járók után először a Vodafone Red Mozi előfizetői nézhetik meg a Saul fia című filmet. Az Oscar-díjas magyar film április elsején válik elérhetővé a Vodafone Red Mozi szolgáltatásban, ahol a szolgáltatás előfizetői május végéig nézhetik meg.

Az előfizetők így áprilistól Nemes Jeles László filmjét a Red Mozi alkalmazáson, vagy a www.redmozi.hu oldalon keresztül okostelefonon, táblagépen, számítógépen, vagy televízión is elérhetik majd.

saulfia

A Red Mozi szolgáltatás a Vodafone Red Medium EU és a Red Extra EU ügyfelek előfizetési csomagjának része, a többi Red szolgáltatás-csomaggal rendelkező ügyfél számára egy hónapos díjmentes próbalehetőséget biztosít a Vodafone. A próbahónapban a szolgáltatás díját a Vodafone állja, és a Red Mozi mellé a Red Basic csomaggal rendelkező ügyfelek még az adatkeretükön túl 1GB adatot is felhasználhatnak, ami mintegy  átlagosan 60 perc filmnézésre elegendő. Mindez azt jelenti, hogy a Saul fia minden olyan Redes ügyfél számára is elérhető lesz áprilistól, aki csatlakozik a Red Mozi szolgáltatáshoz.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák