Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már táblagépen is nézheted majd a Saul fiát!

Dotkom

Már táblagépen is nézheted majd a Saul fiát!

A Vodafone RED előfizetői áprilistól már az otthonukban is megnézhetik a sikerfilmet.

A moziba járók után először a Vodafone Red Mozi előfizetői nézhetik meg a Saul fia című filmet. Az Oscar-díjas magyar film április elsején válik elérhetővé a Vodafone Red Mozi szolgáltatásban, ahol a szolgáltatás előfizetői május végéig nézhetik meg.

Az előfizetők így áprilistól Nemes Jeles László filmjét a Red Mozi alkalmazáson, vagy a www.redmozi.hu oldalon keresztül okostelefonon, táblagépen, számítógépen, vagy televízión is elérhetik majd.

saulfia

A Red Mozi szolgáltatás a Vodafone Red Medium EU és a Red Extra EU ügyfelek előfizetési csomagjának része, a többi Red szolgáltatás-csomaggal rendelkező ügyfél számára egy hónapos díjmentes próbalehetőséget biztosít a Vodafone. A próbahónapban a szolgáltatás díját a Vodafone állja, és a Red Mozi mellé a Red Basic csomaggal rendelkező ügyfelek még az adatkeretükön túl 1GB adatot is felhasználhatnak, ami mintegy  átlagosan 60 perc filmnézésre elegendő. Mindez azt jelenti, hogy a Saul fia minden olyan Redes ügyfél számára is elérhető lesz áprilistól, aki csatlakozik a Red Mozi szolgáltatáshoz.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés