Connect with us

technokrata

Jól nézd meg: a zsűri szerint ez egy kivételesen szép hangszóró

1298791633324083343

Dotkom

Jól nézd meg: a zsűri szerint ez egy kivételesen szép hangszóró

Nyolc elismerést gyűjtött be a Logitech, a legjobban az UE ROLL hangszóró szerepelt.

A Logitech a mai napon jelentette be, hogy nyolc termékét is elismerték a 2016-os iF DESIGN AWARDS versenyen. Az UE ROLL hangszóró a verseny legmagasabb kitüntetésének számító arany díjat nyerte el. Arannyal az 5.000 jelentkező közül mindössze 75 terméket díjaznak. Az idei győzelmekkel a 2016-os zsinórban a hatodik év, amelyben Logitech termékeket ismertek el a rangos dizájn-világversenyen.

1298791633324083343

A díjazott termékek között megtalálható a ConferenceCam Connect webkamera, a BLOK Family iPad tokok, a G29 Driving Force kormány, a K480 billentyűzet, a Play Collection egér, az MX Master egér, valamint az UE hangszórócsaládból az UE BOOM 2, az UE MEGABOOM és az iF Gold Award nyertes UE ROLL.

Druck

“Ami igazán különlegessé teszi ezt a győzelmet az az, hogy majdnem az összes termékkategóriánk szerepel a díjazottak között,” – mondta el Alastair Curtis a Logitech fejlesztési vezetője. „Elkötelezettek vagyunk a kivételes dizájn létrehozásában egereinktől kezdve az UE hangszórókig minden területen.”

Az iF DESIGN AWARDS a formatervezés szempontjából kiemelkedő termékeket jutalmazza, többek között olyan szempontok alapján, mint a tervezés minősége, a kivitelezés, az anyagválasztás, az innovációs faktor, a funkcionalitás, az ergonómia és az egyetemes megjelenés. Mint a dizájnbeli kiválóság nemzetközi szimbóluma, az iF DESIGN  AWARDS 70 ország több mint 5.000 nevezését fogadja minden évben.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák