Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szeretnéd tudni, miért tüntettek ilyen hevesen a taxisok?

Dotkom

Szeretnéd tudni, miért tüntettek ilyen hevesen a taxisok?

Az Evolution & Mobile Hungary 2016 konferencián erről és a digitális forradalom okozta változásokról is képet kaphatsz!

Az Über és a budapesti taxisok egymásnak feszülése az egyik legforróbb téma a közbeszédben jelenleg. A megosztás alapú gazdaságra (sharing economy) azonban számos egyéb cég épít globális bizniszt. Elég csak a legnagyobb szállásmegosztóra, az Airbnb-re gondolni, ami már Magyarországon is hasít, sértve ezzel a hagyományos szállodák, hotelek érdekeit. Többek között ez is téma lesz az Evolution & Mobile Hungary konferencián, ami a digitális gazdaság legégetőbb kérdéseit járja körbe, bemutatva a közösségi média, az okos- és mobiltechnológia legfrissebb hazai és nemzetközi trendjeit.

Uber-stoc

 

A digitális forradalom megállíthatatlanul dübörög: az internet, az okostechnológia, a mobil és a közösségi média számos iparágban elsöprő erejű változásokat okoz. A márkáknak egyre fontosabb a jelenlét a közösségi oldalakon, az e-kereskedelmen belül pedig egyre nő a mobil szerepe, küszöbön a viselhető okoseszközök piaci robbanása, míg hazánkban is egyre terjednek az okosváros megoldások. Ilyen és ezekhez hasonló témákra fókuszál a március 2-3-án megrendezésre kerülő Evolution & Mobile Hungary összesen nyolc szekció keretében. A rendezvény részeként továbbá a Magyar Reklámszövetség és társszervezetei külön szakmai nap keretében bemutatják a tavalyi reklámköltési adatokat és az ezek mögött meghúzódó trendeket.

usingphone

Jobban szeretjük a pletykákat a híreknél

A közösségi média életünk szerves része, a cégeknek pedig kiváló terep a marketingre vagy akár az értékesítésre. Az Evolution részeként külön szekció foglalkozik a területtel, melynek keretében többek között olyan kérdésekre kaphatnak választ az érdeklődők, hogy vajon mit kezd a közösségi médiával egy olyan cég, mint a Coca Cola, illetve, hogy tényleg sokkal szívesebben osztunk-e meg pletykákat, híreszteléseket, vagy éppen összeesküvés elméleteket a közösségi médiában, mint tényeken alapuló híreket.

Hová megy a pénz a magyar reklámpiacon?

Szintén az Evolution keretében tart szakmai napot a Magyar Reklámszövetség és társzervezetei annak érdekében, hogy a szakma előtt megvitassák a 2015-ös reklámköltési adatokat, a mögötte álló hatásokat, és ehhez kapcsolódóan megvizsgálják az iparág aktuális trendjeit. Az esemény folyamán szó esik a reklámpiacot érintő szerkezeti és egyéb változásokról, a médiapiac jövőjéről, de a szakemberek olyan aktualitásokat is vizsgálnak, mint a Netflix megjelenése a magyar piacon.

airbnb

Gombamód szaporodnak az okostechnológiára építő cégek hazánkban

A Mobile Hungary keretében számos előadás vizsgálja, hogy melyek az IoT (dolgok internete), az m2m (gépek közötti kommunikáció) az okosváros, és a megosztás alapú gazdaság megoldások legfrissebb hazai trendjei. Az okostechnológia egyre nagyobb hatással van az otthonunkra, a divatra, az oktatásra, a közlekedésre, a szabadidőnk eltöltésére és életünk még rengeteg egyéb területére, ezért a konferencia is hangsúlyosan kezeli a témát. A rendezvényen előad többek az Über magyarországi képviselője, de számos hazai, okostechnológiára építő magyar startup is beszámol tapasztalatairól.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés