Connect with us

technokrata

Mostantól nem kell majd az új szolgáltatásokra várni a Telekomnál

Dotkom

Mostantól nem kell majd az új szolgáltatásokra várni a Telekomnál

Egy új, Budapesten nyíló adatközpontnak hála a hazai fogyasztók is szinte azonnal megkapják majd az új szolgáltatásokat.

Igen izgalmas bejelentést tett a Mobil Világkongresszuson a Telekom. A szolgáltató ugyanis a második negyedév során hazánkban hozza létre a Pan-IP szolgáltatásokra épülő adatközpontját. Mindez azért is nagy dolog, mert ez a központ Budapesten működik majd és a feladata lesz, hogy egész Európa Telekom leányvállalatait kiszolgálja. Elsőként egy, szuperbiztonságos e-mail szolgáltatást indítanak el a budapesti adatközpontból, az év végén pedig a virtualizációs szolgáltatásuk, a CloudCPE rajtol majd el.

magyar_telekom_4

A Pan-Net szolgáltatás lényege abban rejlik, hogy a cégcsoport egyes leányvállalatinak nincs szüksége minden egyes fejlesztést  házon belül újra létrehozni. Helyette elég az általuk piaci bevezetésre érdekesnek talált modult kiválasztaniuk, majd azt az adott ország piacához igazítaniuk. Mindez nemcsak költségmegtakarítással jár, de egye-egy új szolgáltatás piaci bevezetését is jelentősen meggyorsítja. Itthon pedig ebből majd azt vesszük majd észre, hogy az eddig kizárólag Németországban, vagy más, nagyobb országban megjelent szolgáltatások azonnal elérhetővé vállnak a hazai fogyasztók számára is.

Forrás: HVGSzólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

legnepszerűbb mobiltelefonok 2020

Kütyük

A legnépszerűbb mobilok 2020 első felében

2020. június 3. szerda
cleanswitch érintés nélküli kapcsoló
huawei
huawei

Tablet

Jönnek az új Huawei tabletek Magyarországra

2020. május 31. vasárnap
Samsung

Smart-TV

Nem tudod hová rakd a TV-t? Mi segítünk!

2020. május 31. vasárnap
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin