Connect with us

technokrata

Most megtudhatod, mennyire vagy biztonságban!

biztonsagpiac-2015

Dotkom

Most megtudhatod, mennyire vagy biztonságban!

A közbiztonságról tanácskoznak az ORFK-n.

Idén ismét kétnapos lesz a biztonság legkülönfélébb aspektusaival foglalkozó konferencia, amelyet 2016. február 23-24-én az ORFK Teve utcai székházában rendez meg a Biztonságpiac.hu hírportál, a Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetsége (GTTSZ) és a Magyar Rendészettudományi Társaság (MRTT).

A Biztonságpiac 2016 konferencián az állami szervezetek és a magánbiztonsági piac meghatározó vezetői értékelik – a közbiztonságtól a hadiiparon és biztonságtechnikán át a vagyonvédelemig – a biztonság helyzetét és különböző aspektusait az elmúlt esztendő eseményeinek tükrében. A rendezvényen a belügy, a honvédelmi tárca, a rendőrség, a katasztrófavédelem, valamint a magánbiztonsági ágazat prominens vezetői és döntéshozói tekintik át az év magán-, a civil és a közbiztonsággal kapcsolatos aktualitásait, trendjeit és kilátásait.

biztonsagpiac-2015

A Biztonságpiac 2016 konferencia előadásainak, pódium- és kerekasztal-beszélgetéseinek idén is illusztris vendégei lesznek, így többek között Csóti András, az országos büntetés-végrehajtás országos parancsnoka, Bodnár Zsolt, a TEK főigazgató-helyettese, Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, Hatala József, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnöke és Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő is. Valamennyi, a rendvédelemben, a közbiztonságban és közegészségügyben érintett állami szervezet magas rangú tisztségviselői és szakértői képviselik szakterületüket. A konferencia programjában olyan intézmények, szervezetek vezető képviselői vesznek részt, mint a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, a Magyar Védelmiipari Szövetség, illetve a vagyonvédelmi ágazat meghatározó szövetségei, a Magyar Biztonsági Vállalkozások Munkaadói Szövetsége (MBVMSZ), a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara (SZVMSZK), a Magyar Biztonsági Vezetők Egyesülete (MBVE), és még sokan mások.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők már csak 2016. február 18-áig tudják fogadni a regisztrációkat a rendezvényre.

A konferencia programjáról részletes információk a Biztonságpiac.hu hírportálon olvashatók (http://biztonsagpiac.hu/mediaajanlat/konferencia).

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák