Connect with us

technokrata

Elkelt a Facebook valaha volt legnagyobb konkurense

The "Myspace" logo is seen on a tablet screen on December 4, 2012 in Paris. AFP PHOTO / LIONEL BONAVENTURE        (Photo credit should read LIONEL BONAVENTURE/AFP/Getty Images)

Dotkom

Elkelt a Facebook valaha volt legnagyobb konkurense

Mostantól új vállalat birtokolja a MySpace-t.

Mindenféle előzmény nélkül új tulajdonoshoz került a Facebook valaha volt egyik legnagyobb konkurense, a MySpace. A szebb napokat is látott közösségi oldal ugyanis a Viant tulajdonában áll, amelyet most megvásárolt a Time Inc. A People és Time magazinok kiadásával is foglalkozó gigavállalat szinte biztosan a rengeteg felhasználói adat okán döntött az üzlet mellett, hiszen bár manapság már az aktív tagok száma töredéke a 2008-as 75,9 millió havi látogatónak, a rendszerben így is egymilliárd felhasználóról van használható információ.

myspace

Mindez Joe Ripp a Time Inc. elnök-vezérigazgatója szerint jó lehetőséget kínál arra, hogy vállalatuk a piacon egyedüliként nemcsak elképesztő mennyiségű adattal, de a prémium tartalmak előállításának képességével is rendelkezik. Ez pedig kiemeli őket a többi konkurenstől, így a hirdetőkkel való versenyben nagyobb eséllyel nyernek majd. Az persze aligha valószínű, hogy a MySpace már valaha is a régi fényében csillog majd, de abban biztosak lehetünk, hogy nagy változások elé néz a közösségi oldal.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek