Connect with us

technokrata

Ennek a sok DIGI előfizető örülni fog

watching-tv

Dotkom

Ennek a sok DIGI előfizető örülni fog

HBO GO-val bővül az online televíziós szolgáltatások palettája a DIGI-nél.

Mostantól mind a műholdas, mind pedig a kábeles digi előfizetők számára elérhetővé válik az HBO GO, amennyiben 2016. Február 4. Után újonnan, vagy megújítva a jelenlegi előfizetésüket, hűségidő vállalással szerződnek HBO Super Pak vagy Super Maxpak csomagra.

„A DIGI által korábban elindított közel 30 televíziós csatornát online közvetítő DIGI Online alkalmazás mellett,  az HBO online videótárának, az HBO GO-nak a bevezetésével a DIGI tovább bővítette ügyfelei számára a külön díjazás nélkül elérhető online televíziózás élményét. A bővülő szolgáltatások bevezetésével célunk, hogy az előfizetőink számára további extra lehetőségeket nyújtsunk a már eddig is jól ismert kedvező ár/érték arányú DIGI szolgáltatások mellett. – nyilatkozta Kállai Annamária, a DIGI marketing managere.

hbo

Az HBO GO több, mint 2500 órányi tartalmat tesz elérhetővé a Super HBO csomagokra hűséget vállaló ügyfeleknek további díjfizetési kötelezettség nélkül. Az HBO GO-n minden tartalomhoz magyar szinkron és/vagy felirat választható.  A naponta frissülő, reklám- és megszakításmentes szolgáltatás hozzáférést biztosít hollywoodi mozifilmekhez (pl.: A galaxis őrzőiFörtelmes főnökök 2., Godzilla,stb), amerikai (pl.: BakelitTrónok harcaA sebész, stb) és magyar (AranyéletTerápiaTársas játék)  saját gyártású sorozatok teljes évadaihoz; fesztiválnyertes dokumentumfilmekhez (pl.: ReményvasútKáin gyermekeiSzerelempatak, stb) és koncertekhez (pl.: U2 Innocence + Experience Tour 2015Katy Perry: The Prismatic World Tour, stb). Egyes sorozatok már a TV premier előtt is láthatóak az HBO GO-n (pl.: Kegyetlen tánc)!Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák