Connect with us

technokrata

Sokaknak nem fog tetszeni a Twitter új terve

twitter-removes-anti-semitic-tweets-in-france-9925e0707a

Dotkom

Sokaknak nem fog tetszeni a Twitter új terve

Ha minden igaz, nagy változtatásra készül idén a közösségi oldal.

Ugyan Magyarországon kevésbé terjedt el a Twitter, a közösségi oldal a világ több országában is nagy népszerűségnek örvend, igaz a Facebook trónját egyáltalán nem veszélyezteti. Ez nemcsak preztizs, de pénzügyi szempontból sem annyira jó a Twitternek, ezért a közösségi oldalt folyamatos változtatásokat hajt végre a működésén, hogy valahogy növelni tudják a felhasználói bázisukat.

twitter2

Ennek a lépésnek az egyik eleme volt, hogy a privát üzenetekben eltörölték a 140 karakteres korlátot (amit idén valószínűleg teljesen elhagynak majd), most pedig állítólag azt tervezik, hogy a Facebookhoz hasonló módon, nem időrendi, hanem egy algoritmus alapján választott sorrendben jelennének meg a tweetek a felhasználók előtt.

Érthető módon ez sokaknál alaposan kicsapta a biztosítékot, hiszen többen is azért regisztráltak a Twitterre, mert a Facebook nem nyerte el a tetszésüket. Jack Dorsey, a vállalat vezérigazgatója stílusosan egy tweetben igyekezett megnyugtatni a rajongókat, állítása szerint semmi ilyesmit nem terveznek a közeljövőben. Persze, ne feledjük, hogy rengetegszer hallottunk már ilyen indoklást egy sok vihart kavart lépés előtt, úgyhogy kiváncsian várjuk, hogy milyen változásokra számíthatunk idén a Twittertől.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák