Connect with us

technokrata

Ígéretes jövő előtt áll ez a magyar startup

startup-2

Dotkom

Ígéretes jövő előtt áll ez a magyar startup

Berlinben, a Deutsche Telekom Cyber Security Bootcamp nevű eseményén vett részt a magyar ThingBlox startup, a csapatra pedig a szolgáltató felsővezetése is felfigyelt.

A Deutsche Telekom hub:raum néven működő inkubátorháza másodjára rendezte meg Berlinben a Cyber Security Bootcamp nevű eseményt, ahova három témakörben (Internet of Things security, Vulnerability Management, Endpoint Security) 12 európai startupot hívtak meg, hogy 120 szakember előtt prezentálják tevékenységüket.

Idén egy ígéretes jövő előtt álló magyar startup, a ThingBlox és csapata is meghívást kapott, mert IoT megoldásuk a DT megítélése szerint is kiemelkedő.

A ThingBlox hardware alapú, különlegesen nagy biztonságú IoT megoldások létrehozását teszi lehetővé, szoftverfejlesztés igénye nélkül, automatikus authentikációval valamint az emberi hibatényezőt kizáró megoldásokkal, amelyek az ismert kiber-támadásokkal szemben immunissá teszik. Teljeskörű IoT megoldást nyújt, egyszerű, skálázható, szabványokra alapozott rendszerben, távvezérlési, adatgyűjtési, távoli konfigurációs és -frissítési megoldások megvalósítására.

986613-1370657813

A prezentációt James Bond, mint az egyik első IoT felhasználó példájával illusztrálták, aki már 1962-ben IoT megoldásokat alkalmazott. A bemutatón – amelyet személyes tárgyalások követtek – a már működő prototípust is láthatta a közönség.

A Deutsche Telekom több felsővezetője is részt vett a rendezvényen, többek között a DT izraeli igazgatója, aki kifejezetten a ThingBlox nagy távolságú adatátviteli megoldása iránt mutatott érdeklődést.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák