Connect with us

technokrata

Ha sokat játszol PC-n, akkor imádni fogod ezt a billentyűzetet

JPG 300 dpi (RGB)-G810 Raylan Beauty RGB US

Dotkom

Ha sokat játszol PC-n, akkor imádni fogod ezt a billentyűzetet

70 millió leütést bír ki!

A Logitech ma jelentette be Logitech® G810 Orion Spectrum névre hallgató, mechanikus gamer billentyűzetét, amely ötvözi a piacvezető technológiát az egyedi tervezéssel és minőségi kialakítással. A G810-et a Logitech exkluzív Romer-G technológiájával szerelték fel, amely a konkurens termékekhez képest 25 százalékkal gyorsabb válaszidőt biztosít. Az új játékos kiegészítő személyre szabható RGB világítással és beépített média kontrollpanellel érkezik.

Teljesítményorientált kialakítás

A billentyűzet minden elemét – az ujjlenyomat-álló, matt bevonattól kezdve, a strapabíró, fonott kábeleken keresztül a fejlett RGB világításig és az ultragyors és tartós Romer-G mechanikájú kapcsolókig – nagy gonddal tervezte a vállalat. Az eredmény: piacvezető technológia és egyedi kialakítású, teljesítmény fókuszú billentyűzet.

Ultraérzékeny Romer-G kapcsolók

A Logitech G810 Orion Spectrum billentyűzetet a vállalat exkluzív Romer-G mechanikus kapcsolóival szerelték fel, amelyek a 1,5 mm-es vezérlési pont révén a konkurens termékeknél 25 százalékkal gyorsabban érzékelik a parancsokat. Ennek köszönhetően a felhasználók komoly előnyre tehetnek szert olyan játékokban, ahol minden milliszekundum számít. Emellett a 70 millió leütésre tervezett billentyűzet csaknem 40 százalékkal strapabíróbb, mint versenytársai.

Testre szabható RGB világítás

A Logitech Gaming Software (LGS) segítségével egyenként megválaszthatjuk a gombok színét a több mint 16,8 millió árnyalatot tartalmazó palettáról, ráadásul szinkronizálhatjuk a fényeffekteket más Logitech G gaming eszközökkel is. A színeket parancsokhoz és beállításainkhoz is hozzárendelhetjük. A kapcsolók háttérvilágításának köszönhetően a billentyűk könnyedén megtalálhatóak játék közben, vagy a sötétben is. Az LGS több mint 300 játékhoz kínál előre programozott megvilágítást, ezek a kicsomagolást követően azonnal rendelkezésre állnak.

JPG 300 dpi (RGB)-G810 Raylan Beauty RGB US

Könnyen kezelhető média vezérlőpult

A Logitech G810 Orion Spectrum dedikált médiavezérlőjének segítségével azonnal elindíthatjuk, szüneteltethetjük, vagy némíthatjuk zenéinket és a videóinkat anélkül, hogy kilépnénk a játékból. A dedikált görgőt használhatjuk a hangosításhoz, egy gombnyomással pedig a következő számra léphetünk.   

Teljes személyre szabhatóság

A Logitech Gaming Software teljes kontrollt biztosít a felhasználóknak a G810 fölött. Kedvenc játékainkhoz egyedi makrókat rendelhetünk az F1-F12 billentyűkre. A gombok RGB világítása kapcsán pedig azt is meghatározhatjuk, hogy mely gombok világítása kapcsoljon ki az egyes játékmódra váltva.

“Játékosok tucatjait kérdeztük meg az elmúlt másfél évben arról, hogy mit várnak el egy gamer billentyűzettől” – mondta el Ujesh Desai, a Logitech játékos üzletágának alelnöke és vezérigazgatója. “Az eredmény maga a G810 Orion Spectrum: letisztult, esztétikus dizájn, amely a teljesítményre koncentrál.”

Ár és elérhetőség

A Logitech G810 Orion Spectrum mechanikus gamer billentyűzet várhatóan 2016 februárjától lesz elérhető az Egyesült Államokban és Európában 159 dolláros, illetve 189 eurós, ajánlott kiskereskedelmi áronSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák