Connect with us

technokrata

Nem kell aggódni, a PayPal továbbra is visszaadja a pénzt!

paypal-shutterstock

Dotkom

Nem kell aggódni, a PayPal továbbra is visszaadja a pénzt!

A PayPal meghosszabbítja Refunded Returns szolgáltatását.

A PayPal online pénzügyi szolgáltató 2014-ben indította el Refundend Returns programját, amelynek keretében minden PayPallel fizetett termék után visszaigényelhető a visszaszállítás teljes költsége a visszaküldés okától függetlenül.  A szolgáltatás jelenleg globálisan 46 piacon érhető el és felhasználók milliói vették igénybe a program indulása óta.

A PayPal Refunded Returns indítását megelőző fogyasztói szokásokat felmérő kutatás  szerint a magyar fogyasztók 38 százaléka vásárolt már olyan terméket az interneten, amely nem felelt meg az előzetes várakozásoknak. Az is kiderült továbbá, hogy az elégedetlen vásárlók 36 százaléka nem küldte vissza a terméket, aminek okaként a válaszadók 19 százaléka a visszaküldés magas költségeit, 25 százalék pedig a visszaküldés bonyolultságát jelölte meg.

paypal-shutterstock

A bevezetés óta a közép-kelet-európai régió országaiban háromszorosára nőtt a szolgáltatást igénybevevő felhasználók száma, ami alátámasztja, hogy a megoldás hatékony lehet az e-kereskedelemhez kapcsolódó vásárlói félelmek eloszlatásában.

A termékek, szolgáltatások, és a vásárlási élmény tekintetében sokkal magasabbak a fogyasztói elvárások, mint korábban bármikor. Online vásárlás előtt például a magyar fogyasztók 70 százaléka ellenőrzi, hogy van-e lehetőség olyan ingyenes visszaküldésre, mint amit a bevezetés után szinte rögtön irányadóvá váló, a vásárlók és a kereskedők által is elismert PayPal Refunded Retruns program kínál” – mondta el Matt Komorowski, a PayPal közép-kelet európai régióért felelős értékesítési vezetője.

A PayPal Refunded Returns lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy jobb vásárlási élményt kínáljanak vásárlóiknak. A szolgáltatás egy év alatt 12 alkalommal igényelhető és vásárlásonként 9300 forint összegig fedezi a visszaszállítás költségeit.
A visszatérítés igényléséhez a PayPal weboldalán taláható űrlapot kell beküldeni, csatolva a szükséges dokumentumokat. A visszaigénylés az alábbi linken kezdeményezhető: https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/refunded-returns

A Magyarországra vonatkozó felhasználási feltételek és adatvédelmi információk az alábbi linken érhetők el: https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/refunded-returns/general-conditionsSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle