Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem kell aggódni, a PayPal továbbra is visszaadja a pénzt!

Dotkom

Nem kell aggódni, a PayPal továbbra is visszaadja a pénzt!

A PayPal meghosszabbítja Refunded Returns szolgáltatását.

A PayPal online pénzügyi szolgáltató 2014-ben indította el Refundend Returns programját, amelynek keretében minden PayPallel fizetett termék után visszaigényelhető a visszaszállítás teljes költsége a visszaküldés okától függetlenül.  A szolgáltatás jelenleg globálisan 46 piacon érhető el és felhasználók milliói vették igénybe a program indulása óta.

A PayPal Refunded Returns indítását megelőző fogyasztói szokásokat felmérő kutatás  szerint a magyar fogyasztók 38 százaléka vásárolt már olyan terméket az interneten, amely nem felelt meg az előzetes várakozásoknak. Az is kiderült továbbá, hogy az elégedetlen vásárlók 36 százaléka nem küldte vissza a terméket, aminek okaként a válaszadók 19 százaléka a visszaküldés magas költségeit, 25 százalék pedig a visszaküldés bonyolultságát jelölte meg.

paypal-shutterstock

A bevezetés óta a közép-kelet-európai régió országaiban háromszorosára nőtt a szolgáltatást igénybevevő felhasználók száma, ami alátámasztja, hogy a megoldás hatékony lehet az e-kereskedelemhez kapcsolódó vásárlói félelmek eloszlatásában.

A termékek, szolgáltatások, és a vásárlási élmény tekintetében sokkal magasabbak a fogyasztói elvárások, mint korábban bármikor. Online vásárlás előtt például a magyar fogyasztók 70 százaléka ellenőrzi, hogy van-e lehetőség olyan ingyenes visszaküldésre, mint amit a bevezetés után szinte rögtön irányadóvá váló, a vásárlók és a kereskedők által is elismert PayPal Refunded Retruns program kínál” – mondta el Matt Komorowski, a PayPal közép-kelet európai régióért felelős értékesítési vezetője.

A PayPal Refunded Returns lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy jobb vásárlási élményt kínáljanak vásárlóiknak. A szolgáltatás egy év alatt 12 alkalommal igényelhető és vásárlásonként 9300 forint összegig fedezi a visszaszállítás költségeit.
A visszatérítés igényléséhez a PayPal weboldalán taláható űrlapot kell beküldeni, csatolva a szükséges dokumentumokat. A visszaigénylés az alábbi linken kezdeményezhető: https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/refunded-returns

A Magyarországra vonatkozó felhasználási feltételek és adatvédelmi információk az alábbi linken érhetők el: https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/refunded-returns/general-conditions



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés