Connect with us

technokrata

Kimagyarázta: iPhone-t használ a Microsoft egyik fejese

joe belfiore

Dotkom

Kimagyarázta: iPhone-t használ a Microsoft egyik fejese

Egy nagyvállalatnál joggal várhatják el, hogy az alkalmazottak legyenek lojálisak a cég termékeihez. Persze ez a főnököktől is elvárható lenne.

A lojalitás különösen fontos abban az esetben, ha a munkaadó nevével gyakorlatilag mindennap találkozunk. Nos, a Microsoftra ez eléggé ráillik, hiszen ma már szinte mindenki használ számítógépet, azon pedig az operációs rendszer vagy legalább egy adott szoftver nagy eséllyel a cég terméke. Nem is beszélve az okostelefonokról, bár ezen a téren nem annyira rózsás a helyzet. Érdekes, hogy a közelmúltig nem is engedték a dolgozók számára, hogy ne Windows Phone mobiljuk legyen, ezt a korlátozást viszont már feloldották. Steve Ballmer, a korábbi vezérigazgató lesajnálóan nyilatkozott az iPhone-ról, és úgy általában az Apple bármilyen termékét nem igazán látta szívesen egyik alkalmazottnál sem.

joe belfiore

Azóta persze sok változás történt a Microsoft életében, számos szoftvert fejlesztenek az Apple számára is, szóval enyhült a korábbi fagyos viszony. Ez abból is látszik, hogy Joe Belfiore, aki jelenleg a Windows Phone részleg főnöke, nemrégiben egy iPhone-ról küldött Twitter üzenetet, miközben épp szabadságát tölti a távoli Japánban. Minderre ráadásul frappáns magyarázatot is adott egy nyilatkozatában. Ebben kifejtette, hogy számára nagyon fontos megismerni a konkurenciát, így az iPhone-t és az Androidot is. Szeretné megérteni az előnyeiket és hátrányaikat, a teljes ökoszisztémát, márpedig ehhez nem elegendő egy pár perces nyomkodás. Hosszabb ideig, a lehető legtöbb funkciót kipróbálva lehet igazán átlátni a jó és rossz tulajdonságait. Reméljük, a tapasztalatait megosztja majd a fejlesztőkkel is, ugyanis a piaci részesedésben jól jönne nekik egy kis növekedés.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd