Connect with us

Kimagyarázta: iPhone-t használ a Microsoft egyik fejese

joe belfiore

Dotkom

Kimagyarázta: iPhone-t használ a Microsoft egyik fejese

Egy nagyvállalatnál joggal várhatják el, hogy az alkalmazottak legyenek lojálisak a cég termékeihez. Persze ez a főnököktől is elvárható lenne.

A lojalitás különösen fontos abban az esetben, ha a munkaadó nevével gyakorlatilag mindennap találkozunk. Nos, a Microsoftra ez eléggé ráillik, hiszen ma már szinte mindenki használ számítógépet, azon pedig az operációs rendszer vagy legalább egy adott szoftver nagy eséllyel a cég terméke. Nem is beszélve az okostelefonokról, bár ezen a téren nem annyira rózsás a helyzet. Érdekes, hogy a közelmúltig nem is engedték a dolgozók számára, hogy ne Windows Phone mobiljuk legyen, ezt a korlátozást viszont már feloldották. Steve Ballmer, a korábbi vezérigazgató lesajnálóan nyilatkozott az iPhone-ról, és úgy általában az Apple bármilyen termékét nem igazán látta szívesen egyik alkalmazottnál sem.

joe belfiore

Azóta persze sok változás történt a Microsoft életében, számos szoftvert fejlesztenek az Apple számára is, szóval enyhült a korábbi fagyos viszony. Ez abból is látszik, hogy Joe Belfiore, aki jelenleg a Windows Phone részleg főnöke, nemrégiben egy iPhone-ról küldött Twitter üzenetet, miközben épp szabadságát tölti a távoli Japánban. Minderre ráadásul frappáns magyarázatot is adott egy nyilatkozatában. Ebben kifejtette, hogy számára nagyon fontos megismerni a konkurenciát, így az iPhone-t és az Androidot is. Szeretné megérteni az előnyeiket és hátrányaikat, a teljes ökoszisztémát, márpedig ehhez nem elegendő egy pár perces nyomkodás. Hosszabb ideig, a lehető legtöbb funkciót kipróbálva lehet igazán átlátni a jó és rossz tulajdonságait. Reméljük, a tapasztalatait megosztja majd a fejlesztőkkel is, ugyanis a piaci részesedésben jól jönne nekik egy kis növekedés.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő