Connect with us

technokrata

Így már biztosan odaadhatod a táblagépet a gyereknek!

KidsMode_Main_1

Dotkom

Így már biztosan odaadhatod a táblagépet a gyereknek!

A Samsung ingyenes és könnyedén használható Kids Mode alkalmazása ebben nyújt segítséget.

A Kids Mode segítségével a szülők megszabhatják, hogy gyermekük mely alkalmazásokat és mennyi ideig használhat. Az alkalmazás azonban nem csak az ellenőrzést szolgálja, hanem rengeteg edukációs és szórakoztató tartalmat is kínál. Az egyszerűsített felhasználói felületet, a nagy, színes gombokat, és a könnyített navigálást mind a kicsik érzékelését és szellemi fejlődését szem előtt tartva tervezték. A Kids Mode aktiválása, valamint a hozzá tartozó számtalan kiegészítés letöltése mind ingyenes.  Az alkalmazás sikerét jól mutatja, hogy már havi 1.9 millió aktív felhasználóval büszkélkedhet világszerte és több mint 2500  gyerekbarát alkalmazást és videótartalmat támogat, és ezek száma folyamatosan nő.

KidsMode_Main_1

Az első lépések

A Kids Mode a Galaxy Apps-ből tölthető le, majd telepítés után PIN kód megadásával hozhatjuk létre gyermekünk felhasználói fiókját, amivel a program készen is áll a használatra. A következő lépésben a Parental Control menüpont alatt tudjuk személyre szabni az alkalmazást. Itt állíthatjuk be például azt az időtartamot, amit gyerekünk egy nap a készülékkel tölthet, külön hétköznapra és hétvégére szabva. Megadhatjuk továbbá a hozzáférhető kontaktok, alkalmazások, és médiafelületek listáját, ezzel biztosítva, hogy a kicsik csak az életkoruknak megfelelő tartalmat böngésszék. A Kids Mode-dal együtt gyárilag telepített a Kids Store, a Play Zone és a 3D Block House kiegészítő alkalmazás is. A Play Zone több mini-játékot is tartalmaz, amelynek főszereplői az alkalmazásban később is lépten-nyomon felbukkanó mesefigurák: Croco, Cooki, Bobby és Lisa.

Exkluzív tartalmak

A készülék konfigurálását követően a szülők további kiegészítések letöltésével tudják a legtöbbet kihozni a Kids Mode-ból, amelyek főszereplői szintén a korábban megismert mesefigurák.  Ilyen alkalmazás a többi között a Kids Camera, a Drawing, a Music, a Magic Voice és a Video, amelyek szórakoztató formában kínálnak rengeteg lehetőséget a játék mellett a kreativitás fejlesztésére is. A Kids Camera-val például a gyerekek az általuk készített képeket vicces kiegészítőkkel láthatják el, a rajzprogram pedig művészi hajlamaik kibontakozását segíti.

KidsMode_Main_4

Letölthető alkalmazások

A Samsung saját fejlesztésű alkalmazásai mellett a Kids Mode világszerte több ezer partneralkalmazással és médiaszolgáltatóval is kompatibilis, amelyek szintén a Kids Store-on keresztül érhetők el. A Samsung minden esetben törekedett a lehető legjobb minőségre, így olyan világhírű partnerekkel dolgozott együtt, mint a Lego vagy a PBS Kids. A Kids Store kor és kategória alapján három csoportra osztja az alkalmazásokat, így  sokkal könnyebb kiválasztani a gyereknek leginkább megfelelőt. Az edukációs, a funkcionális fejlesztő és a szimplán szórakoztató alkalmazások között a kisebbek és a nagyobbak számára egyaránt hasznos tartalmak közül válogathatnak a szülők.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd