Connect with us

technokrata

Így már biztosan odaadhatod a táblagépet a gyereknek!

KidsMode_Main_1

Dotkom

Így már biztosan odaadhatod a táblagépet a gyereknek!

A Samsung ingyenes és könnyedén használható Kids Mode alkalmazása ebben nyújt segítséget.

A Kids Mode segítségével a szülők megszabhatják, hogy gyermekük mely alkalmazásokat és mennyi ideig használhat. Az alkalmazás azonban nem csak az ellenőrzést szolgálja, hanem rengeteg edukációs és szórakoztató tartalmat is kínál. Az egyszerűsített felhasználói felületet, a nagy, színes gombokat, és a könnyített navigálást mind a kicsik érzékelését és szellemi fejlődését szem előtt tartva tervezték. A Kids Mode aktiválása, valamint a hozzá tartozó számtalan kiegészítés letöltése mind ingyenes.  Az alkalmazás sikerét jól mutatja, hogy már havi 1.9 millió aktív felhasználóval büszkélkedhet világszerte és több mint 2500  gyerekbarát alkalmazást és videótartalmat támogat, és ezek száma folyamatosan nő.

KidsMode_Main_1

Az első lépések

A Kids Mode a Galaxy Apps-ből tölthető le, majd telepítés után PIN kód megadásával hozhatjuk létre gyermekünk felhasználói fiókját, amivel a program készen is áll a használatra. A következő lépésben a Parental Control menüpont alatt tudjuk személyre szabni az alkalmazást. Itt állíthatjuk be például azt az időtartamot, amit gyerekünk egy nap a készülékkel tölthet, külön hétköznapra és hétvégére szabva. Megadhatjuk továbbá a hozzáférhető kontaktok, alkalmazások, és médiafelületek listáját, ezzel biztosítva, hogy a kicsik csak az életkoruknak megfelelő tartalmat böngésszék. A Kids Mode-dal együtt gyárilag telepített a Kids Store, a Play Zone és a 3D Block House kiegészítő alkalmazás is. A Play Zone több mini-játékot is tartalmaz, amelynek főszereplői az alkalmazásban később is lépten-nyomon felbukkanó mesefigurák: Croco, Cooki, Bobby és Lisa.

Exkluzív tartalmak

A készülék konfigurálását követően a szülők további kiegészítések letöltésével tudják a legtöbbet kihozni a Kids Mode-ból, amelyek főszereplői szintén a korábban megismert mesefigurák.  Ilyen alkalmazás a többi között a Kids Camera, a Drawing, a Music, a Magic Voice és a Video, amelyek szórakoztató formában kínálnak rengeteg lehetőséget a játék mellett a kreativitás fejlesztésére is. A Kids Camera-val például a gyerekek az általuk készített képeket vicces kiegészítőkkel láthatják el, a rajzprogram pedig művészi hajlamaik kibontakozását segíti.

KidsMode_Main_4

Letölthető alkalmazások

A Samsung saját fejlesztésű alkalmazásai mellett a Kids Mode világszerte több ezer partneralkalmazással és médiaszolgáltatóval is kompatibilis, amelyek szintén a Kids Store-on keresztül érhetők el. A Samsung minden esetben törekedett a lehető legjobb minőségre, így olyan világhírű partnerekkel dolgozott együtt, mint a Lego vagy a PBS Kids. A Kids Store kor és kategória alapján három csoportra osztja az alkalmazásokat, így  sokkal könnyebb kiválasztani a gyereknek leginkább megfelelőt. Az edukációs, a funkcionális fejlesztő és a szimplán szórakoztató alkalmazások között a kisebbek és a nagyobbak számára egyaránt hasznos tartalmak közül válogathatnak a szülők.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle