Connect with us

Valósággá válhat a Függetlenség Napja?

fuggetlenseg napja

Dotkom

Valósággá válhat a Függetlenség Napja?

Meghökkentő kijelentést tett Hillary Clinton a most zajló amerikai választási kampányban. Ha betartja ígéretét, akkor izgalmas titkokra derülhet fény.

Jelenleg is zajlik az amerikai elnökválasztási kampány, ahol egyelőre csak annyi biztos, hogy Barack Obama mindenképp átadja helyét egy másik jelöltnek. Mivel a jelenlegi elnök már második ciklusát tölti, így ő már nem indulhat ismét a világ egyik, ha nem a legfontosabb tisztségéért. Ám az új jelöltek is mindent megtesznek azért, hogy magukra irányítsák a választók figyelmét és szimpatizmusát. A korábbi amerikai elnök, Bill Clinton felesége, Hillary Clinton egy kisebb atombombát robbantott azon kijelentésével, miszerint ha megválasztják, akkor feloldja az X-Akták titkosítását és nyilvánosságra hozza az 51-es körzet néven ismert titkos terület összes dokumentumát.

hillary clinton

A hivatalosan soha el nem ismert sztori szerint ezen a bázison folynak különböző kutatások a földönkívüliekkel kapcsolatban. Az egész még 1947-ben kezdődött, amikor az Új Mexikóban található Roswell mellett történt egy titkozatos baleset. Ekkor állítólag egy földönkívüli űrhajó zuhant le, melyen minden létező maradványát az arizonai bázisra szállították és azóta tartja magát az elmélet, hogy ez volt az első eset, hogy bizonyítottá vált az UFO-k létezése. Számos film is készült a témára építve, az egyik leghíresebb a Függetlenség Napja, melyben Will Smith és Jeff Goldblum menti meg Amerikát és az egész világot a pusztító idegenektől. Az nem meglepő, hogy a kampány során tényleg igyekeznek mindent bevetni a jelöltek, de Hillary ezen kijelentése számos UFO rajongót állíthat maga mellé. Csak aztán ne feledkezzen az ígéret betartásáról.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő