Connect with us

technokrata

Megvan ki léphet Jack Bauer helyére

24-

Dotkom

Megvan ki léphet Jack Bauer helyére

Az újjáéledő 24 sorozat főszereplője lehet Corey Hawkins.

A kultikus akció sorozat már egyszer lezárult a 8. évaddal, ami már akkor is csak ráadás volt. A készítők azonban tudták, hogy az előző 7 évad hullámozva ugyan, de óriási siker volt így készítettek még egy plusz mini-évadot, a 9-et. Ez fele olyan hosszú volt, mint az előzőek, viszont mellé tized annyi eredetiség szorult bele.

Jack-Bauer-badass

 

Az elmúlt időszakban látott napvilágot a pletyka, amit később meg is erősítettek, hogy ismét folytatják a 24-et, azonban most már új szereplőgárdával. Merész lépés ez a gyártótól, tekintve, hogy kevés annyira népszerű karaktere volt az elmúlt évtizedek tv-s történetének, mint Jack Bauer. A Kiefer Sutherland által megformált ügynök sérthetetlenségét az internet Chuck Norris-i magasságokba emelte.

NEW YORK, NY - OCTOBER 09: Actor Corey Hawkins attends the season six premiere of "The Walking Dead" at Madison Square Garden on October 9, 2015 in New York City.  (Photo by Theo Wargo/Getty Images)

fotó: by Theo Wargo/Getty Images

Az új évad 24:Legacy, azaz Örökség néven futhat majd. Főszerepre eddig nem lehetett tudni, kit szeretne a csatorna, most azonban kiderült. A tavaly nyáron az amerikai mozikban nagy sikerre játszott, viszont itthon meg sem jelent Straight Outta Compton című Dr Dre életrajzi filmjében főszereplő Corey Hawkins kaphatja meg a szerepet. A karakter egy katonai múlttal rendelkező ügynök, aki a terrorelhárító egységgel közösen fog majd együttműködni, hogy megvédje az országot.

A Fox stúdió már berendelt egy pilot epizódot a sorozatból, azonban, ha zöld utat is kap az újjáéledés, egy idő míg elérhető lesz. Hawkins jelenleg a The Walking Dead-en dolgozik, így a forgatás csak később kezdődhet.

 

Forrás: The Hollywood NewsSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek