Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megvan ki léphet Jack Bauer helyére

Dotkom

Megvan ki léphet Jack Bauer helyére

Az újjáéledő 24 sorozat főszereplője lehet Corey Hawkins.

A kultikus akció sorozat már egyszer lezárult a 8. évaddal, ami már akkor is csak ráadás volt. A készítők azonban tudták, hogy az előző 7 évad hullámozva ugyan, de óriási siker volt így készítettek még egy plusz mini-évadot, a 9-et. Ez fele olyan hosszú volt, mint az előzőek, viszont mellé tized annyi eredetiség szorult bele.

Jack-Bauer-badass

 

Az elmúlt időszakban látott napvilágot a pletyka, amit később meg is erősítettek, hogy ismét folytatják a 24-et, azonban most már új szereplőgárdával. Merész lépés ez a gyártótól, tekintve, hogy kevés annyira népszerű karaktere volt az elmúlt évtizedek tv-s történetének, mint Jack Bauer. A Kiefer Sutherland által megformált ügynök sérthetetlenségét az internet Chuck Norris-i magasságokba emelte.

NEW YORK, NY - OCTOBER 09: Actor Corey Hawkins attends the season six premiere of "The Walking Dead" at Madison Square Garden on October 9, 2015 in New York City.  (Photo by Theo Wargo/Getty Images)

fotó: by Theo Wargo/Getty Images

Az új évad 24:Legacy, azaz Örökség néven futhat majd. Főszerepre eddig nem lehetett tudni, kit szeretne a csatorna, most azonban kiderült. A tavaly nyáron az amerikai mozikban nagy sikerre játszott, viszont itthon meg sem jelent Straight Outta Compton című Dr Dre életrajzi filmjében főszereplő Corey Hawkins kaphatja meg a szerepet. A karakter egy katonai múlttal rendelkező ügynök, aki a terrorelhárító egységgel közösen fog majd együttműködni, hogy megvédje az országot.

A Fox stúdió már berendelt egy pilot epizódot a sorozatból, azonban, ha zöld utat is kap az újjáéledés, egy idő míg elérhető lesz. Hawkins jelenleg a The Walking Dead-en dolgozik, így a forgatás csak később kezdődhet.

 

Forrás: The Hollywood News

Tovább
Hirdetés



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés