Connect with us

technokrata

Megvan ki léphet Jack Bauer helyére

24-

Dotkom

Megvan ki léphet Jack Bauer helyére

Az újjáéledő 24 sorozat főszereplője lehet Corey Hawkins.

A kultikus akció sorozat már egyszer lezárult a 8. évaddal, ami már akkor is csak ráadás volt. A készítők azonban tudták, hogy az előző 7 évad hullámozva ugyan, de óriási siker volt így készítettek még egy plusz mini-évadot, a 9-et. Ez fele olyan hosszú volt, mint az előzőek, viszont mellé tized annyi eredetiség szorult bele.

Jack-Bauer-badass

 

Az elmúlt időszakban látott napvilágot a pletyka, amit később meg is erősítettek, hogy ismét folytatják a 24-et, azonban most már új szereplőgárdával. Merész lépés ez a gyártótól, tekintve, hogy kevés annyira népszerű karaktere volt az elmúlt évtizedek tv-s történetének, mint Jack Bauer. A Kiefer Sutherland által megformált ügynök sérthetetlenségét az internet Chuck Norris-i magasságokba emelte.

NEW YORK, NY - OCTOBER 09: Actor Corey Hawkins attends the season six premiere of "The Walking Dead" at Madison Square Garden on October 9, 2015 in New York City.  (Photo by Theo Wargo/Getty Images)

fotó: by Theo Wargo/Getty Images

Az új évad 24:Legacy, azaz Örökség néven futhat majd. Főszerepre eddig nem lehetett tudni, kit szeretne a csatorna, most azonban kiderült. A tavaly nyáron az amerikai mozikban nagy sikerre játszott, viszont itthon meg sem jelent Straight Outta Compton című Dr Dre életrajzi filmjében főszereplő Corey Hawkins kaphatja meg a szerepet. A karakter egy katonai múlttal rendelkező ügynök, aki a terrorelhárító egységgel közösen fog majd együttműködni, hogy megvédje az országot.

A Fox stúdió már berendelt egy pilot epizódot a sorozatból, azonban, ha zöld utat is kap az újjáéledés, egy idő míg elérhető lesz. Hawkins jelenleg a The Walking Dead-en dolgozik, így a forgatás csak később kezdődhet.

 

Forrás: The Hollywood NewsSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd