Connect with us

technokrata

Ennek a frissítésnek sok vállalat örül majd

INTERNET-AFRICA-2

Dotkom

Ennek a frissítésnek sok vállalat örül majd

Megújult NetIQ termékek segítik az átfogó vállalati biztonságot.

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy új változat érhető el a NetIQ több termékéből, beleértve a Change Guardian, az Access Manager, a Group Policy Administrator és a Sentinel szoftvereket. Az új kiadások segítik a vállalatokat a biztonsági kockázatok csökkentésében, valamint a naprakész védelem fenntartásában.

„Egyre több vállalatnál ismerik fel, hogy a hagyományosnak mondható védekezési stratégiák mellett célszerű proaktív módon is dolgozni a fenyegetések azonosításán és elhárításán. A rosszindulatú támadók ugyanis folyamatosan változtatják módszereiket, és ennek megfelelően a szervezeteknek is egyre modernebb megközelítéseket kell alkalmazniuk a lehető leghatékonyabb védelem biztosításához. Legújabb kiadású termékeinkkel ehhez a naprakész biztonsághoz járulunk hozzá anélkül, hogy összetettebbé tennénk az informatikai rendszereket” – mondta Hargitai Zsolt, a Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési vezetője.

Megújult többek között a NetIQ Change Guardian, amellyel a vállalatok egyszerűen monitorozhatják a Windows és Linux rendszereikben zajló folyamatokat, és ezáltal valós idejű védelmet biztosíthatnak kulcsfontosságú fájljaik és rendszereik számára. Az új kiadás szorosabb Microsoft és Active Directory integrációt kínál, és képes részletesen, közvetlenül az Active Directory-ból megjeleníteni az alkalmazottakra vonatkozó információkat. Emellett azt is lehetővé teszi, hogy az informatikai szakemberek automatikusan generáljanak riasztásokat az egyes házirendek megsértése esetén. Segítségével egyszerűbben kezelhetők a Windows ügynökprogramok, és részletesebb jelentések készíthetők, amelyek a változás előtti és utáni állapotokat is magukban foglalják.

gyors_internet

A friss NetIQ Access Manager megújult felhasználói és adminisztratív kezelőfelületeket, valamint beépített Mobile Access támogatást tartalmaz, továbbá fejlesztőkészletet kínál a natív iOS alkalmazások autentikálásához és biztonságuk fenntartásához. A kockázatok elemzéséhez különféle külső forrásokból is képes információkat felhasználni, és az egypontos bejelentkezést már Chromebook eszközökön is támogatja. Segítségével a vállalatok minden eddiginél egyszerűbben felügyelhetik és tehetik biztonságossá a webes, illetve hagyományos alkalmazásokhoz való hozzáférést.

Új kiadás jelent meg a Group Policy Administrator alkalmazásból is, amelynek offline adattárolójával a vállalatok modellezhetik és tesztelhetik a csoportházirend-objektumok változtatásait, ezáltal csökkenthetik a szabálytalan vagy engedély nélküli változtatások kockázatait. A friss verzió használatával a szakemberek pontosabb csoportházirend-objektumokat hozhatnak létre, mivel egyszerűen vizsgálhatják felül és egyesíthetik az egyes objektumokat, és egyúttal csökkenthetik azok összetettségét.

Új változattal jelentkezett a NetIQ biztonsági információ- és eseménykezelő szoftvere is. A NetIQ Sentinel 7.4 további opciókat kínál a riasztások kezelésére, illetve lehetőséget biztosít az egyes riportokhoz való hozzáférések kontrolljára is. Segítségével a biztonsági szakemberek engedélyezhetik vagy megtilthatják az egyes felhasználók számára, hogy bizonyos jelentéseket elkészítsenek, megosszanak vagy importáljanak. A szoftver emellett továbbfejlesztett autentikációs mechanizmust nyújt a Collector Manager és Correlation Engine komponensek esetén. A szoftvert tanúsították újabb platformokra is, valamint friss plugineket és újabb változatokat biztosít egyes alkalmazásokhoz, beleértve a Java és a PostgreSQL megoldásokat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd