Connect with us

technokrata

Bajban az Apple? Kulcsember távozik a cégtől

apple_logo

Dotkom

Bajban az Apple? Kulcsember távozik a cégtől

Az Apple autós projektjének vezetője távozott most a cégtől.

Egyre biztosabbnak tűnik a pletyka, hogy az Apple a számítógépek, az MP3 lejátszók, az okostelefonok, a táblagépek és az okosórák után újabb kategória felé fordul, ez pedig nem más, mint az elektromos autóké. A Tesla vezér, Elon Musk által csak nyílt titoknak nevezett projekt azonban most problémák elé nézhet, hiszen Steve Zadesky 16 év után most otthagyja a kaliforniai vállalatot. A szakember 16 év után hagyja el a kaliforniai gyártó kötelékét, az elmúlt években olyan projekteken dolgozott, mint az iPod vagy épp az iPhone, azaz benne volt a vállalat vérkeringésében.

apple-icar-m1

Mindez azért is fontos, mert az információk szerint Zadesky volt a Project Titan névre keresztelt fejlesztés vezetője, azaz jelenleg nem tudni arról, hogy valaki is vezetné-e a projektet. A kulcsember távozásáról sajnos nem árultak el pontos információkat, a hivatalos álláspont szerint személyes ok áll az ügy mögött. Ez persze azt is jelentheti, hogy egy konkurens szemet vetett Zadesky-re és hamarosan egy másik, fontos pozícióban láthatjuk viszont, ám az is elképzelhető, hogy az Apple elégedetlen volt a munkásságával és ezért cserélték le.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy a problémák milyen hatással lesznek majd az Apple autójának megjelenésére, de a szakértők valószínűsítik, hogy a kaliforniai gyártó néhány éven belül bemutat egy prototípust, hogy még az évtized vége előtt megindulhasson a modell közúti tesztelése.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő