Connect with us

technokrata

Ennek az eszköznek minden sportoló örülne

lifefules

Dotkom

Ennek az eszköznek minden sportoló örülne

Itt az okoskulacs!

Legyen szó akár egy hideg téli túráról, vagy egy nyári laza kocogásról, a LifeFueles mindenkinek hasznos lehet. Az okoskulacs ugyanis a kapszulás kávéfőzökhöz hasonló módon működik, azaz utólagosan vásárolhatunk hozzá kiegészítőket, amelyekből aztán igény szerint hideg vagy meleg italt készít az eszköz. Ez azt jelenti, hogy a mozgás előtt elég vizet tölteni a LifeFules-be, illetve behelyezni az általunk választott kapszulákat, majd indulhatunk is az utunkra. Amikor pedig megszomjazunk, akkor elég bekapcsolnunk az eszközt és az máris elkészíti a kívánt üdítőt. Jó hír, hogy egy kapszula átlagosan 25 alkalommal használható, azaz nem kell folyamatosan cserélni őket.

Okoseszközhöz méltóan természetesen nem egy aprócska kijelzőn, hanem az okostelefonunk képernyőjén történik a vezérlés, így itt adhatjuk meg, a hőmérsékletet és a választott ízt is. Persze azért saját megjelenítőt is kapott a termék, ám ezt csak arra használhatjuk, hogy megnézzük, milyen kapszulák küzül választhatunk. A LifeFueles-re Európában sajnos még várni kell, az alkotók tervei szerint csak 2016 végén kerül piacra az eszköz, addigra viszont akár 40 féle kapszula közül választhatunk majd. A LifeFueles sajnos nem lesz olcsó, egyetlen az okoskulacsért ugyanis 135 fontot, azaz 55 ezer forintot kell majd fizetni.

 

Continue Reading


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd