Connect with us

technokrata

A hatóságok szerint biztonságos a Samsung rendszere

img_knox_01

Dotkom

A hatóságok szerint biztonságos a Samsung rendszere

Elismert biztonság: kínai és francia kormányzati tanúsítványt szerzett a Samsung KNOX rendszere

A Samsung Electronics KNOX platformja megkapta a China Information Security Certification Center (ISCCC) és a francia National Agency of Computer Security (ANSSI) szervezetek biztonsági megoldásoknak szóló tanúsítványait. A Samsung a két társasággal szorosan együttműködve fejlesztette tovább tanúsítási eljárásait, az eszközökkel szemben támasztott követelményeket és a biztonsági sztenderdeket is beleértve.  Ezáltal a Samsung KNOX rendszere a globális piacon jelenleg elérhető legerősebb mobil biztonsági platformjává vált.

„A Samsung KNOX egy egyedülálló megoldás, hiszen egyetlen mindent átfogó, és megbízható platformon keresztül biztosítja a mobil eszközök hatékony védelmét – mondta el Dr. Injong Rhee, a Samsung Electronics ügyvezető alelnöke, a kutatás-fejlesztés, Software és Services és Mobile Communications üzletágának vezetője. – A vezető szerepünk, az innovatív technológiánk, illetve a világszerte elnyert a kormányzati tanúsítványok bizonyítják a Samsung kiemelkedő piaci pozícióját. Örülünk, hogy mindezek által a jövőben egyre több felhasználónk számára tehetjük biztonságossá a mobil eszközeik használatát.”

Az ISCCC tanúsítvány megszerzésével a Samsung könnyebben megvetheti a lábát az erősen szabályozott kínai piacon, hiszen egyszerűbbé válik a szerződéskötés a kormányzati szervekkel, a minisztériumokkal és pénzintézetekkel is. A teszthez a gyártó Galaxy S6 edge+ és a Galaxy Note5 készülékeit használták. Mostantól a kormányhivatalok és a közszféra dolgozói már közvetlenül bekapcsolás után élvezhetik a Galaxy eszközök beépített védelmének előnyeit.

img_knox_03

AZ ANSSI Franciaország nemzeti információbiztonságért felelős szervezete. A tesztelést a Samsung Knox Workspace 2.3-as verziójával végezték. Az első kiértékelés a KNOX Workspsace dinamikus particionálására vonatkozott. A Samsung szorosan együttműködik az ANSSI-vel, hogy egy integrált, ugyanakkor a szigorú biztonsági előírásoknak is maradéktalanul megfelelő védelmi megoldást nyújthasson felhasználói számára. Az első szintű biztonsági tanúsítvány (CSPN) kiemeli a Samsung eszközeit a francia piacon.

A Samsung a vállalati mobilitás globálisan elismert szakértője. A gyártó KNOX megoldása az Android rendszer rugalmasságát, megbízható biztonságot és más mobil eszköz gyártókéhoz nem fogható partnerséget kínál a nagyvállalatok és más felhasználói körök számára. A Samsung már számos mobil biztonsági tanúsítványt elnyert, így többek között az U.S. Department of Defense, UK Communications, az Electronics Security Group, illetve Finnország és Oroszország kormányzati tanúsítványaival is rendelkezik.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd