Connect with us

technokrata

Kevés a film a magyar Netflixen? Miért érnéd be ennyivel?

Dotkom

Kevés a film a magyar Netflixen? Miért érnéd be ennyivel?

Ezzel a kiegészítővel a más országok filmgyűjteményét is használhatjuk.

A Netflix Magyarországra érkezésének mind nagyon örültünk tudva, hogy nem kell többé online filmekre vadászni vagy a torrentezéssel bajlódni. Azonban ez az álom nem teljesen vált valóra, a magyar oldalon alig vannak filmek. Néhány percet eltöltve a rendszerrel rögtön feltűnt, hogy rengeteg film hiányzik, és a legújabb talán a 2013-as Pacific Rim. Mindennek az az oka, hogy a szolgáltató még nem szerezte meg a kellő jogokat a különböző filmek terjesztéséhez itthon.

Szerencsére külföldön ez másképp van, és egy ügyes trükkel elérhetjük más országok gyűjteményét. Ehhez a Hola Chrome kiegészítőt kell használnunk, melyet ezen a linken tölthetünk le.

A beüzemeléshez csupán néhány kattintás kell. Töltsük le a honlapról a programot, telepítsük és aktiváljuk a böngészőben. A Netflix oldalára érkezve a Chrome jobb felső sarkában válthatunk országot. Ezt követően újra be kell jelentkeznünk, de ha ezen is túl vagyunk, már be is töltődnek a remek filmek és sorozatok. A sorozatokhoz a USA-t, filmekhez pedig Kanadát ajánljuk első sorban, hiszen ezek az országok a legkiemelkedőbbek tartalommenyiség tekintetében.

Forrás: DigitalTrendsSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák