Connect with us

technokrata

Kevés a film a magyar Netflixen? Miért érnéd be ennyivel?

Dotkom

Kevés a film a magyar Netflixen? Miért érnéd be ennyivel?

Ezzel a kiegészítővel a más országok filmgyűjteményét is használhatjuk.

A Netflix Magyarországra érkezésének mind nagyon örültünk tudva, hogy nem kell többé online filmekre vadászni vagy a torrentezéssel bajlódni. Azonban ez az álom nem teljesen vált valóra, a magyar oldalon alig vannak filmek. Néhány percet eltöltve a rendszerrel rögtön feltűnt, hogy rengeteg film hiányzik, és a legújabb talán a 2013-as Pacific Rim. Mindennek az az oka, hogy a szolgáltató még nem szerezte meg a kellő jogokat a különböző filmek terjesztéséhez itthon.

Szerencsére külföldön ez másképp van, és egy ügyes trükkel elérhetjük más országok gyűjteményét. Ehhez a Hola Chrome kiegészítőt kell használnunk, melyet ezen a linken tölthetünk le.

A beüzemeléshez csupán néhány kattintás kell. Töltsük le a honlapról a programot, telepítsük és aktiváljuk a böngészőben. A Netflix oldalára érkezve a Chrome jobb felső sarkában válthatunk országot. Ezt követően újra be kell jelentkeznünk, de ha ezen is túl vagyunk, már be is töltődnek a remek filmek és sorozatok. A sorozatokhoz a USA-t, filmekhez pedig Kanadát ajánljuk első sorban, hiszen ezek az országok a legkiemelkedőbbek tartalommenyiség tekintetében.

Forrás: DigitalTrendsSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd