Connect with us

technokrata

Nem is gondolnád, hogy ezeket az eszközöket is nyomtatták

Blooming Bryony plates printed using an Epson SureColor SC-F printer and sublimated by SubliTec_k

Dotkom

Nem is gondolnád, hogy ezeket az eszközöket is nyomtatták

Egyedi lakberendezési tárgyak tintasugaras technológiával.

Az Epson a január 12. és 15. között megrendezésre kerülő frankfurti Heimtextil kiállításon mutatja be legújabb SureColor festékszublimációs tintasugaras nyomtatóit és a készülékekkel gyártott, minőségi lakberendezési termékeket. A Blooming Bryony által kifejezetten a kiállításra tervezett, egymáshoz illő vázákból, tányérokból, alátétekből, evőeszközökből és bögrékből álló válogatás bizonyítja, hogy a tervezők, gyártók és kiskereskedők egyszerűen, viszonylag kis befektetéssel is változatossá tehetik termékválasztékukat.

Digital home textiles produced by Epson SureColor inkjet printers at Heimtextil

Az Epson SureColor nyomtatók teljes rugalmasságot kínálnak azoknak, akik kis és közepes mennyiségben szeretnének lakberendezési termékeket gyártani. Az Epson standján látható tárgyak mindegyike a könnyen használható és rugalmas 44” méretű SureColor SC-F6200 nyomtatóval készült a 3D szublimáció szakértője, a SubliTec támogatásával. A készülékkel, a festékszublimációs eljárásának köszönhetően, a ChromaLuxe paneleit felhasználva lenyűgöző, karcálló asztallapok, poháralátétek készíthetők, és fém elemekre történő nyomtatásra is lehetőség van. Ezek a tárgyak jól kiegészítik az eddigi lakástextil és lakberendezési termékek sorát, amelyek mind elkészíthetők az Epson tintasugaras technológiájának köszönhetően, és így egy egységes dizájnnal rendelkeznek.

Blooming Bryony plates printed using an Epson SureColor SC-F printer and sublimated by SubliTec_k

A választék és a testreszabhatóság a lakberendezési tárgyak esetében is egyre általánosabb elvárás, az Epson festékszublimációs technológiája pedig az egyik legsokoldalúbb digitális nyomtatási eljárás, amely lehetővé teszi a díszített termékek széles választékának gyártását. A japán vállalat legújabb megoldásával már lehetőség van minőségi, ellenálló, hosszan tartó és élénk minták előállítására különböző felületeken, így a festékszublimáció alkalmazásával készített eszközök palettája tovább bővül. Mindez izgalmas lehetőségeket kínál olyan cégeknek, akik szeretnék bővíteni portfóliójukat, valamint új piacot jelent a terjeszkedni kívánó vállalatok új üzleti befektetései számára.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd