Connect with us

technokrata

Kínos hiba az Apple-nél

applenews

Dotkom

Kínos hiba az Apple-nél

Nem tudják, hogy hány ember használja a szolgáltatásukat.

Igencsak kínos bakit vétett az Apple, a kaliforniai gyártó ugyanis elszúrta a saját alkalmazása, a News használóinak számolását. Mindezt Eddy Cue, a vállalat internetes szolgáltatásokért és szoftverekért felelős alelnöke árulta el a Wall Street Journal-nak. Az interjúban kifejtette, hogy bár jelenleg aktívan dolgoznak a probléma megoldásán, az eddigi adataik nem fedik a valóságot, hiszen alacsonyabbak a tényleges számnál.

applenews

Ez nemcsak azért érdekes, mert egy ilyen világszintű vállalattól az ember nem várna ilyen bakit, de azért is, mert helyette egyszerűen tippelhetett volna egy számot. Ezt pedig valószínűleg mindenki elhitte volna, ám ő mégis ezt az utat választotta. Az ugyanakkor biztos, hogy nem tragikus a helyzet, hiszen a kaliforniai vállalat tavaly ősszel közzétett – és valószínűleg alulbecsült- adatai alapján 40 millió felhasználója van a News-nak, azaz a beépítése jó döntés volt az iOS 9-be. Sajnos hazánkban még nem működik a különleges applikáció, így reméljük az iOS 10-ben már az itthon működő verziót is megismerhetjük.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd