Connect with us

Ha egy boltban jársz, ezeket a kijelzőket tuti észreveszed

Thinnest-Bezel Video Wall (2)

Dotkom

Ha egy boltban jársz, ezeket a kijelzőket tuti észreveszed

A világ legkeskenyebb kávájú videófala és a Samsung Digital Signage megoldásai a CES-en.

A Samsung Electronics bemutatta legújabb SMART Signage megoldásait, köztük a világ legvékonyabb keretével rendelkező videó falát és egy áttetsző OLED kijelzőt. A gyártó a múlt héten rendezett Las Vegas-i Szórakoztatóelektronikai Kiállításon (CES) engedett betekintést abba, hogy a jövőben az ipari felhasználású kijelzők miként formálhatják át a szórakoztatást, az üzleti életet, vagy éppen a kiskereskedelemet.

„Napjainkban a kijelző technológiák felhasználóinak egyértelmű, meggyőző és könnyen hozzáférhető információra van szükségük, legyen szó akár videójátékok készítéséről vagy a kedvenc boltjukban értékesített termékekről – nyilatkozta Seog-gi Kim, a Samsung Electronics kijelző üzletágának alelnöke. –  A felsőkategóriás monitoraink, valamint signage technológiánk megalkotásakor ezeket a felhasználói igényeket tartottuk szem előtt, hogy meggyőző vizuális tartalmakat, és új interaktív lehetőségeket hozzunk létre üzleti és otthoni felhasználásra egyaránt.”

A Samsung új UHF-E (extrém vékony kávájú) videófalával bővülnek az üzleti és kiskereskedelmi ügyfelek lehetőségei is, hogy a nagy méretarányt igénylő üzeneteiket is hatékonyan közvetíthessék. A kávától káváig terjedő dizájnnal (a felső és bal oldali részen 0.9mm az alsó és jobb oldali részen pedig 0.5mm) az UHF-E a világ legvékonyabb keretével rendelkező videófala. A minimálisra csökkentett káva nem vonja el a nézők figyelmét, így teljes egészében a készülék által megjelenített, gazdag vizuális tartalmakra koncentrálhatnak.

A beltéri felhasználásra optimalizált Samsung UHF-E videófal ötvözi a vizuális minőséget a professzionális digital signage technológiával. Minden UHF-E kijelző olyan gyári beállításokkal rendelkezik, amellyel a képek kiváló minősége hosszú távon is fenntartható. A beágyazott ACM chip szabályozza a képi tartalmak speciális színbeállításait, és egységessé teszi a megjelenítést. A kifejezetten tartós kivitelű UHF-E videófalat a folyamatos üzemelésre tervezték, így a tartalomsugárzás eltérő fényviszonyok között is zavartalan lesz.

Thinnest-Bezel Video Wall (2)

Magával ragadó LED Signage

Figyelembe véve a vállalati, kiskereskedelmi, szórakoztatóelektronikai, sport, valamint szállítmányozási területen tevékenykedő partnereinek növekvő számát és a részletesebb képi megjelenítés iránti igényüket, a Samsung továbbfejlesztette LED Signage megoldásait. A Samsung LED Signage kijelzőket elsőrangú diódákkal, valamint minőségi pixel konfigurációkkal látták el. Az új fejlesztéseknek köszönhetően a nagy képernyős LED Signage felhasználói a Samsung legújabb televízióihoz hasonló, valósághű képminőséget, mély kontrasztokat és magas fényerőt kapnak.

A Samsung megmutatja, hogyan tudják a kiskereskedelmi fókuszú kijelző technológiák – mint a tükör és áttetsző OLED kijelzők, valamint az ultra vékony kerettel ellátott videófalak –  egy még kényelmesebb, információ alapú és személyre szabott élménnyé tenni a vásárlást.

Ahogy a vásárló belép az üzletbe, a kereskedő egy tükröződő kijelzőn keresztül máris kapcsolatba léphet vele, és az egész vásárlási folyamat során jelen lehet. A kijelzők tükröződése (65 százalék), a magas fényáteresztés (90 százalék) és a keret nélküli design új kapukat nyit a kereskedőnek, lehetővé téve hogy azonnal finomítsa és közvetítse a vevőnek szánt üzeneteit, az üdvözléstől kezdve, egészen a limitált idejű speciális ajánlatokig.

A Samsung 55 colos áttetsző OLED kijelzőjén keresztül teljes egészében látható a termék, mindez egy informatív és megnyerő formában. Ezen felül, a megnövelt fényerősségnek (150 nit), az átláthatóságnak (45 százalék) és a színképzésének (Adobe RGB 100 százalék) köszönhetően, demo felvételek és real-time promóciós anyagok is lejátszhatók a készüléken.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő