Connect with us

technokrata

Ha egy boltban jársz, ezeket a kijelzőket tuti észreveszed

Thinnest-Bezel Video Wall (2)

Dotkom

Ha egy boltban jársz, ezeket a kijelzőket tuti észreveszed

A világ legkeskenyebb kávájú videófala és a Samsung Digital Signage megoldásai a CES-en.

A Samsung Electronics bemutatta legújabb SMART Signage megoldásait, köztük a világ legvékonyabb keretével rendelkező videó falát és egy áttetsző OLED kijelzőt. A gyártó a múlt héten rendezett Las Vegas-i Szórakoztatóelektronikai Kiállításon (CES) engedett betekintést abba, hogy a jövőben az ipari felhasználású kijelzők miként formálhatják át a szórakoztatást, az üzleti életet, vagy éppen a kiskereskedelemet.

„Napjainkban a kijelző technológiák felhasználóinak egyértelmű, meggyőző és könnyen hozzáférhető információra van szükségük, legyen szó akár videójátékok készítéséről vagy a kedvenc boltjukban értékesített termékekről – nyilatkozta Seog-gi Kim, a Samsung Electronics kijelző üzletágának alelnöke. –  A felsőkategóriás monitoraink, valamint signage technológiánk megalkotásakor ezeket a felhasználói igényeket tartottuk szem előtt, hogy meggyőző vizuális tartalmakat, és új interaktív lehetőségeket hozzunk létre üzleti és otthoni felhasználásra egyaránt.”

A Samsung új UHF-E (extrém vékony kávájú) videófalával bővülnek az üzleti és kiskereskedelmi ügyfelek lehetőségei is, hogy a nagy méretarányt igénylő üzeneteiket is hatékonyan közvetíthessék. A kávától káváig terjedő dizájnnal (a felső és bal oldali részen 0.9mm az alsó és jobb oldali részen pedig 0.5mm) az UHF-E a világ legvékonyabb keretével rendelkező videófala. A minimálisra csökkentett káva nem vonja el a nézők figyelmét, így teljes egészében a készülék által megjelenített, gazdag vizuális tartalmakra koncentrálhatnak.

A beltéri felhasználásra optimalizált Samsung UHF-E videófal ötvözi a vizuális minőséget a professzionális digital signage technológiával. Minden UHF-E kijelző olyan gyári beállításokkal rendelkezik, amellyel a képek kiváló minősége hosszú távon is fenntartható. A beágyazott ACM chip szabályozza a képi tartalmak speciális színbeállításait, és egységessé teszi a megjelenítést. A kifejezetten tartós kivitelű UHF-E videófalat a folyamatos üzemelésre tervezték, így a tartalomsugárzás eltérő fényviszonyok között is zavartalan lesz.

Thinnest-Bezel Video Wall (2)

Magával ragadó LED Signage

Figyelembe véve a vállalati, kiskereskedelmi, szórakoztatóelektronikai, sport, valamint szállítmányozási területen tevékenykedő partnereinek növekvő számát és a részletesebb képi megjelenítés iránti igényüket, a Samsung továbbfejlesztette LED Signage megoldásait. A Samsung LED Signage kijelzőket elsőrangú diódákkal, valamint minőségi pixel konfigurációkkal látták el. Az új fejlesztéseknek köszönhetően a nagy képernyős LED Signage felhasználói a Samsung legújabb televízióihoz hasonló, valósághű képminőséget, mély kontrasztokat és magas fényerőt kapnak.

A Samsung megmutatja, hogyan tudják a kiskereskedelmi fókuszú kijelző technológiák – mint a tükör és áttetsző OLED kijelzők, valamint az ultra vékony kerettel ellátott videófalak –  egy még kényelmesebb, információ alapú és személyre szabott élménnyé tenni a vásárlást.

Ahogy a vásárló belép az üzletbe, a kereskedő egy tükröződő kijelzőn keresztül máris kapcsolatba léphet vele, és az egész vásárlási folyamat során jelen lehet. A kijelzők tükröződése (65 százalék), a magas fényáteresztés (90 százalék) és a keret nélküli design új kapukat nyit a kereskedőnek, lehetővé téve hogy azonnal finomítsa és közvetítse a vevőnek szánt üzeneteit, az üdvözléstől kezdve, egészen a limitált idejű speciális ajánlatokig.

A Samsung 55 colos áttetsző OLED kijelzőjén keresztül teljes egészében látható a termék, mindez egy informatív és megnyerő formában. Ezen felül, a megnövelt fényerősségnek (150 nit), az átláthatóságnak (45 százalék) és a színképzésének (Adobe RGB 100 százalék) köszönhetően, demo felvételek és real-time promóciós anyagok is lejátszhatók a készüléken.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő