Connect with us

Díjeső hullott a Samsungra a CES-en

Samsung-Logoa

Dotkom

Díjeső hullott a Samsungra a CES-en

Több mint 100 díjat nyert a dél-koreai gyártó.

A Samsung idén 38 CES 2016 Innovációs Díjat is magáénak tudhat, köztük például a legjobb televíziós innovációért járó elismerést. Emlékezetes évkezdésként, a Samsung számos iparági és média díjat is elnyert, amelyeket az eseményen részt vevő szervezetek döntése alapján ítéltek oda a 3600 kiállító cég közül a legjobbaknak.

samsung_group

„A Samsung folyamatosan arra törekszik, hogy olyan innovációkkal szolgáljon a felhasználóknak, amelyek segítik őket abban, hogy sokszor rohanó életük mellett is kapcsolatban maradhassanak barátaikkal, családjukkal, munkatársaikkal, sőt, eszközeikkel is – mondta el Gregory Lee, a Samsung Electronics Észak-Amerika elnöke. – Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy mind a CTA (Consumer Technology Association), mind az egész iparág elismerte a munkánkat. Alig várjuk, hogy az itt bemutatott termékeink a felhasználók mindennapi életének részévé váljanak.”

A Samsung főbb díjnyertes termékei 2016-ban:

KS9500 SUHD TV: A most bemutatott SUHD TV-k a világon egyedüliként kadmiummentes, 10 bites nanokristály kijelzővel készültek, így minden eddiginél valósághűbb képélményt, lenyűgöző fényerőt, kivételesen éles kontrasztokat és a Samsung eddigi készülékei közül a legélethűbb színeket jelenítik meg. A KS9500 SUHD TV mindezen felül a világ első keret nélküli ívelt képernyős tévéje, amely tökéletes vizuális és esztétikai élményét nyújt.

4-Dour Flex Family Hub hűtő: A Samsung Family Hub hűtője egy olyan sokoldalú berendezés, amely egyszerre több dologra is képes: összeköti a családot, rendszerezi az élelmiszereket és a háztartás feladatait, és még szórakoztat is. Legpraktikusabb újítása, hogy a belsejébe szerelt három, kiváló minőségű kamera minden alkalommal, amikor becsukódik az ajtó, képeket készít a belsejéről. Ezek a képek aztán az okostelefonunk segítségével bármikor visszanézhetők, például vásárlás közben. A hűtőszekrény egyfajta digitális családi irányítóközpontként is funkcionál, hála a jobb felső ajtajára helyezett 21,5 colos Full HD LCD kijelzőnek.

AddWash elöltöltős mosógép: A világ legnagyobb kapacitású, 27 colos, Samsung elöltöltős AddWash mosógépe 3,6 kosárnyi ruhának megfelelő, 16 kg űrtartalommal könnyen felveszi a versenyt a piac bármely másik gépével, ha a minél több ruha minél gyorsabb tisztításáról van szó. A berendezés különleges tulajdonsága továbbá az AddWash ajtó-technológia, ami lehetővé teszi, hogy működés közben adjunk a mosáshoz egy-egy kifelejtett darabot, vagy akár több mosószert, anélkül, hogy le kellene ereszteni a vizet, vagy ki kellene nyitni a mosógép fő ajtaját.

samsungtabpros

Galaxy TabPro S: A Samsung legújabb tabletjében világszínvonalú mobiltechnológiáját és a Microsoft Windows 10 operációs rendszer előnyeit ötvözi. A laptopok és tabletek legkedveltebb tulajdonságainak összevonásával a felhasználók úgy férhetnek hozzá egyetlen könnyű tableten a notebook PC-k összes funkciójához, hogy közben a mobilitásról sem kell lemondaniuk.

Notebook 9 széria: A 15 és 13,3 colos változatban elérhető, hihetetlenül könnyű laptopok minden körülmények között a mobilitást szolgálják. A különösen vékony, ám mégis tartós kialakításának, valamint az élénk kijelzőnek és zavartalan működésének köszönhetően az új Notebook 9 modellek tökéletes választások azoknak a professzionális és produktív felhasználóknak, akik gyakran úton vannak.

Portable SSD T3: A Samsung tenyérnyi méretű, multi-terabájtos (TB) tárhelyet biztosító, prémium külső háttértára (SSD) felgyorsítja, illetve megkönnyíti a felhasználók, tartalomgyártók, valamint az üzleti és IT szakemberek számára a nagyméretű multimédiás tartalmak tárolását és a különböző eszközök közti átvitelét.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő