Connect with us

technokrata

Díjeső hullott a Samsungra a CES-en

Samsung-Logoa

Dotkom

Díjeső hullott a Samsungra a CES-en

Több mint 100 díjat nyert a dél-koreai gyártó.

A Samsung idén 38 CES 2016 Innovációs Díjat is magáénak tudhat, köztük például a legjobb televíziós innovációért járó elismerést. Emlékezetes évkezdésként, a Samsung számos iparági és média díjat is elnyert, amelyeket az eseményen részt vevő szervezetek döntése alapján ítéltek oda a 3600 kiállító cég közül a legjobbaknak.

samsung_group

„A Samsung folyamatosan arra törekszik, hogy olyan innovációkkal szolgáljon a felhasználóknak, amelyek segítik őket abban, hogy sokszor rohanó életük mellett is kapcsolatban maradhassanak barátaikkal, családjukkal, munkatársaikkal, sőt, eszközeikkel is – mondta el Gregory Lee, a Samsung Electronics Észak-Amerika elnöke. – Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy mind a CTA (Consumer Technology Association), mind az egész iparág elismerte a munkánkat. Alig várjuk, hogy az itt bemutatott termékeink a felhasználók mindennapi életének részévé váljanak.”

A Samsung főbb díjnyertes termékei 2016-ban:

KS9500 SUHD TV: A most bemutatott SUHD TV-k a világon egyedüliként kadmiummentes, 10 bites nanokristály kijelzővel készültek, így minden eddiginél valósághűbb képélményt, lenyűgöző fényerőt, kivételesen éles kontrasztokat és a Samsung eddigi készülékei közül a legélethűbb színeket jelenítik meg. A KS9500 SUHD TV mindezen felül a világ első keret nélküli ívelt képernyős tévéje, amely tökéletes vizuális és esztétikai élményét nyújt.

4-Dour Flex Family Hub hűtő: A Samsung Family Hub hűtője egy olyan sokoldalú berendezés, amely egyszerre több dologra is képes: összeköti a családot, rendszerezi az élelmiszereket és a háztartás feladatait, és még szórakoztat is. Legpraktikusabb újítása, hogy a belsejébe szerelt három, kiváló minőségű kamera minden alkalommal, amikor becsukódik az ajtó, képeket készít a belsejéről. Ezek a képek aztán az okostelefonunk segítségével bármikor visszanézhetők, például vásárlás közben. A hűtőszekrény egyfajta digitális családi irányítóközpontként is funkcionál, hála a jobb felső ajtajára helyezett 21,5 colos Full HD LCD kijelzőnek.

AddWash elöltöltős mosógép: A világ legnagyobb kapacitású, 27 colos, Samsung elöltöltős AddWash mosógépe 3,6 kosárnyi ruhának megfelelő, 16 kg űrtartalommal könnyen felveszi a versenyt a piac bármely másik gépével, ha a minél több ruha minél gyorsabb tisztításáról van szó. A berendezés különleges tulajdonsága továbbá az AddWash ajtó-technológia, ami lehetővé teszi, hogy működés közben adjunk a mosáshoz egy-egy kifelejtett darabot, vagy akár több mosószert, anélkül, hogy le kellene ereszteni a vizet, vagy ki kellene nyitni a mosógép fő ajtaját.

samsungtabpros

Galaxy TabPro S: A Samsung legújabb tabletjében világszínvonalú mobiltechnológiáját és a Microsoft Windows 10 operációs rendszer előnyeit ötvözi. A laptopok és tabletek legkedveltebb tulajdonságainak összevonásával a felhasználók úgy férhetnek hozzá egyetlen könnyű tableten a notebook PC-k összes funkciójához, hogy közben a mobilitásról sem kell lemondaniuk.

Notebook 9 széria: A 15 és 13,3 colos változatban elérhető, hihetetlenül könnyű laptopok minden körülmények között a mobilitást szolgálják. A különösen vékony, ám mégis tartós kialakításának, valamint az élénk kijelzőnek és zavartalan működésének köszönhetően az új Notebook 9 modellek tökéletes választások azoknak a professzionális és produktív felhasználóknak, akik gyakran úton vannak.

Portable SSD T3: A Samsung tenyérnyi méretű, multi-terabájtos (TB) tárhelyet biztosító, prémium külső háttértára (SSD) felgyorsítja, illetve megkönnyíti a felhasználók, tartalomgyártók, valamint az üzleti és IT szakemberek számára a nagyméretű multimédiás tartalmak tárolását és a különböző eszközök közti átvitelét.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd