Connect with us

technokrata

Ennek sokan örülni fognak: Így lehet magyar felirat a Netflix-en!

netlfix

Dotkom

Ennek sokan örülni fognak: Így lehet magyar felirat a Netflix-en!

A tegnap megjelent streamelő szolgáltatás egyik hátránya, hogy egyelőre nincs magyar felirat a filmekhez, de ezen lehet javítani.

Ami tegnap este bejárta a magyar internetet: megérkezett a Netflix hazánkba is. Nagy várakozás övezte a szolgáltatást, ám elsőre feltűnt a legnagyobb hiánya: nincs magyar tartalom. Se magyar film, se szinkron, még felirat sem. Ez az utóbbi a legfájóbb a legtöbb embernek.

netflix.tablet

Információk szerint a cég vezetői megfigyelik az előfizetési szokásokat, és az alapján lesz egyszer majd felirat. Ez sajnos nem túl jó előrejelzés, de reménykedjünk, hogy mihamarabb élvezhetjük a sorozatokat feliratozva.

Addig is itt egy tipp, hogyan lehet beszereznünk segítséget, ha nem értjük teljesen a filmet: A Chrome és a Firefox böngészőkhöz is le lehet tölteni a Super Netlflix kiegészítőt. Ezek után a Feliratok.info, Hosszupuskasub.com vagy a Filmfeliratok.org oldalakról a megfelelő fájl letöltjük. Ezek főleg SRT kiterjesztésű feliratok lesznek, viszont ezek nem jók a Super Netflixhez, ezért egy internetes oldalon át kell konvertálni a letöltött anyagot. Ezek után már nyugodtan élvehetjük kedvenc sorozatunk. Már ha fent van az oldalon…

 

Forrás: 444.huSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle