Connect with us

technokrata

Ennek sokan örülni fognak: Így lehet magyar felirat a Netflix-en!

netlfix

Dotkom

Ennek sokan örülni fognak: Így lehet magyar felirat a Netflix-en!

A tegnap megjelent streamelő szolgáltatás egyik hátránya, hogy egyelőre nincs magyar felirat a filmekhez, de ezen lehet javítani.

Ami tegnap este bejárta a magyar internetet: megérkezett a Netflix hazánkba is. Nagy várakozás övezte a szolgáltatást, ám elsőre feltűnt a legnagyobb hiánya: nincs magyar tartalom. Se magyar film, se szinkron, még felirat sem. Ez az utóbbi a legfájóbb a legtöbb embernek.

netflix.tablet

Információk szerint a cég vezetői megfigyelik az előfizetési szokásokat, és az alapján lesz egyszer majd felirat. Ez sajnos nem túl jó előrejelzés, de reménykedjünk, hogy mihamarabb élvezhetjük a sorozatokat feliratozva.

Addig is itt egy tipp, hogyan lehet beszereznünk segítséget, ha nem értjük teljesen a filmet: A Chrome és a Firefox böngészőkhöz is le lehet tölteni a Super Netlflix kiegészítőt. Ezek után a Feliratok.info, Hosszupuskasub.com vagy a Filmfeliratok.org oldalakról a megfelelő fájl letöltjük. Ezek főleg SRT kiterjesztésű feliratok lesznek, viszont ezek nem jók a Super Netflixhez, ezért egy internetes oldalon át kell konvertálni a letöltött anyagot. Ezek után már nyugodtan élvehetjük kedvenc sorozatunk. Már ha fent van az oldalon…

 

Forrás: 444.huSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd