Connect with us

technokrata

Minden irányból szól a zene a Samsungnál

samsunghazimozi

Dotkom

Minden irányból szól a zene a Samsungnál

A 2016-os CES-en megtekinthető készülékek között található egy Dolby Atmos technológiával felszerelt különleges Soundbar, valamint a vezeték nélküli Audio 360 sorozat legújabb darabjai is.

 

 

Samsung és Dolby Atmos:

A Samsung új HW-K950-es Soundbarja a vállalat első Dolby Atmos technológiát alkalmazó, valamint az iparág első két Dolby Atmos képes, vezeték nélküli hátsó hangszóróval felszerelt készüléke. A komplett HW-K950 három előre és két felfelé sugárzó hangszóróval egy hihetetlen 5.1.4 csatornás hangrendszert alkot. A mindössze 2,1 inch magas, karcsú és elegáns kialakítású HW-K950 gazdag és telt hangzással tölti meg a teret, és az olyan finom hangok valósághű és tökéletes megszólaltatására is képes, mint egy nyílvessző elsuhanása mellettünk, vagy egy kolibri szárnycsapásai a fejünk felett. A hangrendszer praktikus és kényelmes megoldás lehet minden nappaliban, hiszen vezeték nélkül csatlakozik a mélynyomóhoz és a hátulsó egységekhez, ráadásul nincs szükség mennyezetre szerelt hangszórókra a mozgó, 3D hangzás eléréséhez.

samsunghazimozi

„A Dolby Atmos® technológia rengeteg támogatást kapott a nagyobb stúdióktól, és egyre újabb formákban ölt testet. Ilyen a HW-K950 hangrendszer is, aminek hála az egyedülálló hangélmény egyre több otthonba juthat el – mondta el Doug Darrow, a Dolby Laboratories alelnöke – A felhasználók megtapasztalhatják, amikor a hang minden irányból érkezik feléjük, még a fejük fölül is, ráadásul mindez elképesztően tiszta, erőteljes, részletgazdag és mély hangzással kiegészülve.”

Színes új variánsok a díjnyertes, vezetéknélküli Audio 360 termékpalettához

A Samsung egy sor, változatos színekben és mintákban pompázó audio eszközt mutatott be, amelyek a vezeték nélküli Audio 360 sorozatra épülnek. A hangszórók különleges megjelenésükkel bármilyen belső tér tökéletes kiegészítőjévé válnak és megtöltik hanggal az egész otthont. A szabadalmaztatott Ring Radiator technológiának köszönhetően az eszközök a szoba minden pontjáról képesek vibráló, mégis kiegyensúlyozott hangzással megtölteni a teret.

samsunghazimozi2

A Samsung minden eddiginél könnyebbé teszi a zenék irányítását, hála a hangszórók intuitív, érintésre érzékeny, koppintásra és húzásra egyaránt reagáló kezelőfelületének. A Gear S2 és Gear S okosórákra fejlesztett új alkalmazást használva még egyszerűbb kezelni a hangfalakat, de a Multiroom applikációval okostelefonon, vagy tableten is gyerekjáték. A vezeték nélküli Audio 360 sorozat olyan okos otthonokba illő funkciókkal is bír, mint a hangos értesítések és a házimozi beállítások.

A Wireless Audio 360 sorozat R5-ös modellje elnyerte a CES Innovation Awards elismerést is. A Samsung, piacvezető pozíciójára építve folyamatosan a legújabb, csúcstechnológiát képviselő audio termékek megalkotásán dolgozik a kaliforniai Valenica-ban található Audio Innovation Lab-jében.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő