Connect with us

technokrata

Ha azt hitted, a Philips tévéknek vége, akkor rosszul gondoltad!

Fy15_LS_TV_8600_LR_3-4-view_Darklight_small1-800x500

Dotkom

Ha azt hitted, a Philips tévéknek vége, akkor rosszul gondoltad!

A Philips tévéket gyártó TP Vision az idei las vegas-i szórakoztató-elektronikai kiállítására, a CES-re fontos bejelentéssel készült.

A vállalat nyilvánosságra hozta, hogy partnerségre lép több játék-és streaming szolgáltatóval, így többek között az Amazon, Gamefly, TransGaming’s GameTree TV Gold, Chillingo és Gameloft vállalkozásokkal. Az új együttműködések révén a TP Vision jelentősen bővíti és kiterjeszti a streaming és játék kínálatát a Philips okostelevíziókon, illetve androidos készülékeken.

Még több streaming

A megállapodások alapján 2016. első negyedévében a Philips androidos tévék kiegészülnek az Amazon Istant Video elnevezésű szolgáltatással, amely Full HD streaminget tesz lehetővé a készülékeken. A speciális Philips 4K tévéken pedig a 4K UHD streaming válik elérhetővé. Ezeket a modelleket hamarosan bemutatja a TP Vision.

Fy15_LS_TV_8600_LR_3-4-view_Darklight_small1-800x500

Játékok mindenek felett

A többmagos beépített chipekkel a Philips androidos tévék zavartalan, megszakításmentes játékélményt nyújtanak a felhasználóknak, anélkül, hogy azoknak szükségük lenne külön játékkonzolra. A Google Play Store és a Philips App Gallery ugyanakkor a programok széles választékát kínálja az embereknek, akik távirányítóval, valamint a tévéhez csatlakoztatott négy Bluetooth-os kontrollerrel is irányíthatják az androidos tévékre letöltött játékokat.

Az új együttműködések révén 2016 első negyedévében a 2014-ben, a 2015-ben, illetve a 2016-ban gyártott androidos Philips televíziók számára is elérhetővé válnak az olyan népszerű játékok, mint a Grid Racing, a Batman, a Lego, a MotoGP vagy a Dirt a Gameflytól; az Asphalt 8: Airborne és a GT Racing 2 a Gamelofttól, illetve a Feed me Oil 2 a Chillingotól.

Emellett a Philips okostévés platformja a jövőben az előfizetéses játékszolgáltatást, a Gametree TV Gold-ot fogja biztosítani. Ennek keretében a TransGaming olyan népszerű játékai lesznek elérhetőek, mint a Rummikub®, Tetris, vagy a WPT.

Az Ambilight egyedülálló élményt kínál a játékosoknak

Az Ambilight technológiának és a szuper dinamikus játékmódnak köszönhetően a Philips televíziók különleges élményt kínálnak a felhasználóknak. Az Ambilight a készülék köré fénykört varázsol, amelynek váltakozó színei pontosan lekövetik és kivetítik a tévé mögötti falra mindazt, ami a képernyőn látható. A technológia továbbfejlesztése a tavaly bemutatott AmbiLux, amely messze túllép a képernyő szabta határokon. A fejlesztők kilenc kisméretű projektort helyeztek el az ezzel a megoldással felszerelt tévék hátoldalára. Ezeknek köszönhetően az Ambilight rendszer képes most már képeket is kivetíteni a televízió mögötti falra a mozgás érzékeltetésével, tiszta, élénk színek és megfelelő kontraszthatást kíséretében.

8600_55_F-800x500

Jön a 2016-os Philips tévékínálat

A Philips tévéket gyártó TP Vision bejelentette, hogy a 8601-es és a 8901-es AmbiLux modellek idén január közepétől már elérhetőek lesznek a vásárlók számára.

Az új, a Philips minőségi designját képviselő 6000-es és 7000-es UHD modellek piaci bevezetése az idei első negyedévben várható. A 7000-es széria, és a 6000-esek többsége rendelkezni fog új speciális panelekkel, megnövelt tárolási kapacitással és háromoldalú Ambilight-tal.

A prémium minőségű és nagyobb teljesítményt nyújtó hangzás vonatkozásában a Philips szintén tud majd újat mutatni ebben az évben. A 6000-es és 7000-es sorozatot double és triple ring audio technikával szerelték fel, amelyek egyedülálló hangélményt garantálnak. Ugyanakkor a 7000-es modellek támogatják majd a HDR (High Dynamic Range) tartalmak megjelenítését is.

Az 5000-es Full HD sorozatba tartozó Philips készülékekben a TP Vision tovább fokozta a kép-és hangminőséget, illetve tökéletesítette az androidos tévézés élményét. Ezek a tévék designban is megújultak. Keskeny, alumínium előlappal és tartólábakkal is kaphatóak lesznek. Az idei első negyedévtől elérhető 5000-es modellek közt megtalálható a 24 colos (60 centi képátlójú), multifunkciós, kiváló minőségű Bluetooth hangszóróval rendelkező 5211-es készülék, mint a sorozat egyik zászlóvivője, amely egyesíti a monitorok és a televíziók előnyeit, és ideális kiegészítője bármely nappalinak, konyhának, vagy hálószobának.

Az új 4000-es sorozat készülékei, kezdve a kis képernyős modellektől a nagy képátlójú tévékig, szintén idén az első negyedévben kerülnek a boltok polcaira.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd