Connect with us

technokrata

Ez az apró kiegészítő javítja az új MacBook egyik legnagyobb hibáját

breaksafe

Dotkom

Ez az apró kiegészítő javítja az új MacBook egyik legnagyobb hibáját

Apróságról van szó, mégis nagyon hasznos a Griffin újdonsága.

Amikor tavasszal bemutatkozott az Apple szupervékony laptopja, talán nem túlzás azt állítani, hogy alaposan meglepődtek a rajongók. Nem csak azért, mert az újdonság lehelletvékony külsővel került forgalomba, de azért is, mert mindössze kettő, hagyományos csatlakozó került rá. Az egyik egy 3,5 mm-es jack a fülhallgatók számára, a második pedig az USB-C, amivel a töltést és az adatkommunikációt is végezheti a tulajdonos.

breaksafe

Ez utóbbi azonban nem csak azért probléma, mert gyakorlatilag bármihez adapter kell, hanem azért is, mert ezzel a tulajdonosok búcsút mondhatnak az Apple laptopok egyik különleges megoldásának, a MagSafe töltőnek. Ez mágneses elven csatlakozik a készülékhez, így egy esetleges rántás esetén nem repül le a laptop, csak lecsatlakozik a töltő. Nos pontosan ezt a hiányt pótolja most a Griffin, a BreakSafe kiegészítőjük ugyanis egy mágneses kábel, amelynek az egyik vége a MagSafe-hez hasonlóan eltávolítható, így egy esetleges, rosszul sikerült mozdulat után sem sérül meg a méregdrága laptop. A Griffin tavasszal dobja piacra az újdonságát, 40 dolláros (11600 forint) áron.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd