Connect with us

technokrata

Egyenesen az iPhone-ból érkezett az Instagram új funkciója

instagram_3

Dotkom

Egyenesen az iPhone-ból érkezett az Instagram új funkciója

Ami eddig csak az iPhone 6S-ben volt elérhető, az hamarosan más mobilokra is megérkezik.

Az iPhone 6S-ben debütált az Apple 3D Touch technológiája, amely nem más, mint egy nyomásérzékeny képernyő. Nem meglepő módon a szoftverfejlesztők viszonylag gyorsan igyekeztek kihasználni az új fejlesztést, így napról napra több applikáció jelenik meg a funkcióval. Köztük van az Instagram is, a népszerű szolgáltatásban így erősebb nyomásra belenézhetünk a képbe, majd ha az nem tetszett, azonnal tovább is léphetünk. Ez a funkció eddig kizárólag az iPhone 6S tulajdonosok privilégiuma volt, ám most megérkezett az androidos táborba is, hiszen az Instagram hamarosan ezt is elérhetővé teszi a Google rendszert használóknak is.

instagram_1

Többen ugyanis már felfedezték, hogy a v7.14.0-es frissítésben, ha hosszú nyomva tartják egy bélyegkép fölött az ujjukat, akkor a rendszer a 3D Touch-hoz hasonlóan előhozza a képet, amely további várakozás esetén nyílik csak meg, ha elengedjük a kijelzőt, akkor visszaáll a kisképes üzemmódba. Ez kétségtelenül nem egyezik meg az Apple megoldásával, de arra mindenképpen jó, hogy az új funkciók valamilyen formában a többi okostelefon tulajdonosnál is megjelenhessenek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd