Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem is gondolnád: Már két éves ez a márka!

Dotkom

Nem is gondolnád: Már két éves ez a márka!

A Honor partnerekkel és bejelentésekkel ünnepelte születésnapját.

A Honor fényes ünnepséggel és több bejelentéssel ünnepelte második születésnapját. A shenzheni (sencseni) sportközpontban tartott eseményen a márka megmutatta elköteleződését folyamatosan növekvő rajongói bázisa iránt, és több új telefonverzió bemutatása mellett azt is bejelentette, hogy belép az intelligensháztartás-piacra.

Honor_szuletesnap (1)

A személyre programozható okosgomb új változata, valamint a honor 7 telefon továbbfejlesztett verziója mellett a kínai cég meglepő bejelentéssel ünnepelte születésének második évfordulóját. George Zhao, a Honor elnöke szerint a jövő a minőségi és innovatív technológiáké, ezért a vállalat folyamatosan arra törekszik, hogy okostelefon-portfólióját olyan intelligens termékekkel egészítse ki, melyek élvezetesebbé és könnyebbé teszik a digitális életvitelt. Ennek megfelelően a vállalat belép az intelligensháztartás-piacra.

Az első három bejelentett termék a Honor TV Box, a Honor Voice Router Pro és a Honor Wi-Fi Router. Mindhárom technológia célja, hogy megteremtse egy olyan okos otthon alapját, melyben a különböző eszközök összekapcsolódhatnak egymással. A koncepción egyelőre Kínában dolgozik a gyártó, de célja, hogy rövid időn belül Európában is bemutassa megoldásait.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés