Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ne szórakozz Ákossal: Felmondja az összes telekomos szerződését az állam!

Dotkom

Ne szórakozz Ákossal: Felmondja az összes telekomos szerződését az állam!

Rossz ötlet volt felmondani a szerződést.

Úgy néz ki, hogy az Ákos-saga tovább folytatódik, hiszen azután, hogy a Telekom felmondta a zenésszel való szerződését, most a magyar állam csapott vissza a szolgálatóra. Így a mai naptól nem kevesebb, mint 103 szerződést mondott fel az állam, azaz az összeset, amely jelenleg él a Magyar Telekom Zrt-vel.

Azaz hamarosan az összes minisztériumban és háttérintézményben szolgáltatót váltanak majd, mivel Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint “A kormány megdöbbenéssel értesült a Telekom lépéséről, amely meggyőződésünk szerint mind a magyar alkotmány szellemével, mind pedig betűjével ellentétes”.

ARCHIV - Das Logo auf der Zentrale der Deutschen Telekom in Bonn am Mittwochabend (29.08.2007). Das deutsche Telekommunikationsunternehmen veröffentlicht am 07.11.2013 die Zahlen des dritten Quartals. Foto: Oliver Berg/dpa (zu dpa-Meldung vom 07.11.2013) +++(c) dpa - Bildfunk+++

A döntést már a tegnapi kormányülésen meghozták, de csak ma jelentették be. Mindez azért is érdekes, mert szerdán még  Emberi Erőforrások Minisztériumának közbeszerzésén nyert a szolgáltató egy 53 millió forintos pályázatot, amelyben vállalta, hogy mobilkommunikációs szolgáltatást biztosít az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft-nek.

Arról egyelőre nincs információ, hogy ez érvényteleníti-e a tegnapi közbeszerzés eredményét, vagy csak a korábbi szerződésekről van szó.

A botrány egyébként azért pattant ki, mert a zenész azt találta mondani, hogy a “nőknek a nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak”, ez pedig a Telekom közleménye szerint merőben ellentétes a vállalat elveivel.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés