Connect with us

Hirdetés

technokrata

Út közben hallgatnál zenét? Ezekkel jó minőségben teheted meg!

Dotkom

Út közben hallgatnál zenét? Ezekkel jó minőségben teheted meg!

Új füllhallgatókat és Walkman-eket mutatott be a Sony.

Új, hordozható audio sorozatával a Sony elhozta az elegáns “h.ear” (hallgat) fejhallgatókat és Walkmant, melyek különböző színekben érhetőek el. A minőségnek és kivitelezésnek ez a párosítása egyaránt megtalálható a Sony új „h.ear on” fejpánt típusú fejhallgatói, a „h.ear in NC” digitális zajszűrős fülhallgatói és a Walkman NW-A25HN/NW-A27HN készülékeinél, mely a vállalat komoly elköteleződését mutatja az igazi zenei stílus és egyéniség mellett.

“h.ear on” fejhallgatók

A Sony “h.ear on” fejpánt típusú fejhallgatói a merész, egységes dizájnt ötvözik a kényelmes kialakítással. Hi-Res Audio kompatibilitása és pontos basszus válaszok egészítik ki a 40 mm-es HD meghajtóegységet, amely a hangokat 60 kHz-ig reprodukálja, míg a könnyű CCAW lengőtekercs nagy linearitású válaszokat ad a magas hangoknál.

hear_on_B_std_150622-Large

A lehető legjobb hangélmény biztosítása érdekében a membránok titánbevonatot kaptak, hogy csökkentsék a nem kívánt rezgéseket, ezzel kristálytiszta hangzást eredményeznek. Így élheted át a zenehallgatási élmény legmagasabb fokát. Ha azt szeretnéd, hogy a fejhallgatód veled utazzon, az összecsukható szerkezet és a levehető, áthallás csökkentő, színben a fejhallgatóhoz illő kábel lehetővé teszi, hogy a „h.ear on” biztonságosan elcsomagolható legyen egy kézitáskába.

„h.ear in NC” fülhallgatók

A Sony „h.ear in NC” digitális zajszűrős fülhallgatói kitűnő példái annak, hogy a Sony hogyan koncentrál egyszerre a funkcionális kivitelezésre és az ikonikus esztétikára. A Sonynak köszönhetően az újonnan kifejlesztett 9 mm-es nagy érzékenységű meghajtóegység, a vékony és kompakt fülhallgató képes akár 40 kHz-es frekvencián visszaadni a legszebb, legtisztább Hi-Res Audio hangzást.

930063464b7320110b82ac52e0015dee

A magával ragadó zenei élményt még a legzajosabb helyeken is átélhetjük, mivel ezek a kompakt fülhallgatók elemmel működő, korszerű kettős zajérzékelő technológiával rendelkeznek, és az Automatikus AI Digitális Zajszűrő technológiával kiszűrnek minden nem kívánt zajt akár 16 órán keresztül. Ezzel a világ elsőszámú digitális zajszűrős Hi-Res Audio kompatibilis fülhallgatói. Ha a beépített lítium-ion akkumulátor kifogyna a szuszból, könnyedén feltöltheted egy micro USB-vel, és máris folytathatod a kalandozást a zene világában.

A Walkman NW-A25HN/NW-A27HN a Walkman NWZ-A15 szabványait és az új Walkman NW-A25HN/NW-A27HN tulajdonságait hordozza, így biztosítva mindent, amit egy Hi-Res Audio készüléktől elvárhatunk, sőt annál még többet is. A dedikált Hi-Res Audioval kompatibilis digitális zajszűrős fülhallgatók a Hi-Res Walkman-hez készültek, ami azt jelenti, hogy a kültéri zavaró zajoktól függetlenül is élvezhetjük a zenét. A Sony S-Master HX™ digitális erősítőjének fejlődésével finomabb és dinamikusabb hangzással játszhatók le zenéink, mint valaha. Eközben a Sony egyedülálló DSEE HX™ technológiája a tömörített MP3 audiofájlokat feljavítja nagy felbontású hangminőségűre, így közel Hi-Res Audio minőségben hallgathatjuk őket.

A25_std-hp_g_ww-Large

A kiváló minőségű vezeték nélküli zenehallgatás is aktiválható az LDAC-vel, a Sony új audio technológiájával, amely lehetővé teszi, hogy a csúcsminőségű, vezeték nélküli hangzást Bluetooth® kapcsolaton keresztül élvezzük. Az LDAC 3x több adatot képes továbbítani, amely növeli a vezeték nélküli zenehallgatás élményét, bármi szóljon is.

A Walkman-ek kétféle tárhellyel állnak rendelkezésre, 16 GB-os (NW-A25HN), illetve 64 GB-os változatban (NW-A27HN), hozzáadott micro SD kártyával pedig még tovább növelhető a memória, hogy minél több zenével megtölthesd a Hi-Res Audio könyvtáradat. Az 50 órás üzemidejű akkumulátorral megállás nélkül hallgathatod a készülékedet, anélkül, hogy extra töltésre lenne szükség.

A Sony új h.ear fejhallgató sorozata és a Walkman NW-A25HN/NW-A27HN októbertől érhető el Európában.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés