Connect with us

technokrata

Fekete péntek: Óriási akciók a Media Markt-nál

black_friday_media_markt

Dotkom

Fekete péntek: Óriási akciók a Media Markt-nál

Háztartási kisgépek minden mennyiségben!

A mai napon a Media Markt is igen komoly akciókat hirdetett, így akár 75%-kal olcsóbban is megvásárolhatunk egyes termékeket. Az elérhető, 435 akciós árucikk között nemcsak számítástechnikai eszközöket tanálunk, van mosógép, borotva és akciókamera is.

A legtöbb olcsósított árú a háztartási kisgépek közül került ki, itt  átlagosan 15-20%-ot spórolhatunk az átlagárhoz képest. A cikk írásának pillanatában 366 darab akciós termék volt elérhető ebben a kategóriában, ennek pedig a 95%-a a Philips által gyártott eszköz. Ezek között pedig olyan csemegéket találunk, mint az alig 4 ezer forintért elvihető  hajvágó, a 2800 forintos hajszárító vagy épp a 16 ezer forintba kerülő, időzítővel is ellátott elektromos fogkefe.

black_friday_media_markt

Ha ilyen széleskörű kínálat nem is, azért más kategóriákban is találunk jó akciókat. Ilyen például a 25%-kal olcsóbb Sony fejhallgató, a 22%-kal kedvezőbb áron hazavihető 50 colos Philips LED TV , a 33%-kal csökkentett árú, már 10 ezer forintért megvásárolható vezeték nélküli Homedics hangszóró, illetve a már 60 ezer forint alatti áron elvihető Garmin okosóra.  A tél közeledtével jó szolgálatot tehet az Emos akciós meterólógiai állomása, illetve egy esetleges felújítás során jól jöhet, ha beépítünk egy vezeték nélküli Home csengőt is.

Természetesen ez csak ízelítő, hiszen a több mint 400 termék között annyit találunk olcsón, hogy azt felsorolni is nehéz, ezért ha kedvet kaptál, akkor az alábbi linkre kattintva te is nézd meg, hogy mi nyerné el a tetszésed. Fontos tudni, hogy ezek az akciók kizárólag a webáruház kínálatában érvényesek, tehát ne indulj útnak, ezeket csak a gép előtt ülve veheted meg ilyen olcsón! Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom