Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fekete péntek: Óriási akciók a Media Markt-nál

Dotkom

Fekete péntek: Óriási akciók a Media Markt-nál

Háztartási kisgépek minden mennyiségben!

A mai napon a Media Markt is igen komoly akciókat hirdetett, így akár 75%-kal olcsóbban is megvásárolhatunk egyes termékeket. Az elérhető, 435 akciós árucikk között nemcsak számítástechnikai eszközöket tanálunk, van mosógép, borotva és akciókamera is.

A legtöbb olcsósított árú a háztartási kisgépek közül került ki, itt  átlagosan 15-20%-ot spórolhatunk az átlagárhoz képest. A cikk írásának pillanatában 366 darab akciós termék volt elérhető ebben a kategóriában, ennek pedig a 95%-a a Philips által gyártott eszköz. Ezek között pedig olyan csemegéket találunk, mint az alig 4 ezer forintért elvihető  hajvágó, a 2800 forintos hajszárító vagy épp a 16 ezer forintba kerülő, időzítővel is ellátott elektromos fogkefe.

black_friday_media_markt

Ha ilyen széleskörű kínálat nem is, azért más kategóriákban is találunk jó akciókat. Ilyen például a 25%-kal olcsóbb Sony fejhallgató, a 22%-kal kedvezőbb áron hazavihető 50 colos Philips LED TV , a 33%-kal csökkentett árú, már 10 ezer forintért megvásárolható vezeték nélküli Homedics hangszóró, illetve a már 60 ezer forint alatti áron elvihető Garmin okosóra.  A tél közeledtével jó szolgálatot tehet az Emos akciós meterólógiai állomása, illetve egy esetleges felújítás során jól jöhet, ha beépítünk egy vezeték nélküli Home csengőt is.

Természetesen ez csak ízelítő, hiszen a több mint 400 termék között annyit találunk olcsón, hogy azt felsorolni is nehéz, ezért ha kedvet kaptál, akkor az alábbi linkre kattintva te is nézd meg, hogy mi nyerné el a tetszésed. Fontos tudni, hogy ezek az akciók kizárólag a webáruház kínálatában érvényesek, tehát ne indulj útnak, ezeket csak a gép előtt ülve veheted meg ilyen olcsón! 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés