Connect with us

technokrata

Ilyen lottó még nem volt Magyarországon

lotto

Dotkom

Ilyen lottó még nem volt Magyarországon

A kulcs, hogy kérjünk nyugtát!

 A mai naptól, a hazánkban is elérhető Nyugtalottón a vásárlók egy gyors regisztrációt követően az online pénztárgépek által kiállított, a feltöltés idejéhez képest aznapi, vagy előző napi nyugtákkal indulhatnak az értékes nyereményekért.

A vállalkozó kedvű vásárlók naponta akár két nyugtát is – összeghatár nélkül – tölthetnek fel a www.nyugtalotto.hu weboldalon keresztül, hogy a játék legelső sorsolásán, 2015. december 21-én nagyobb eséllyel indulhassanak az értékes nyereményekért, a két darab iPhone 6 okostelefonért vagy a nettó 1 250 000 forintos fődíjért.

„Fő céljaink egyike, hogy a Nyugtalottónak is olyan hagyományt teremtsünk Magyarországon, mint az itthon méltán népszerű Ötöslottónak. Reméljük, hogy rövid időn belül a magyar háztartások ezrei izgulják végig a sorsolások napját, és sok szerencsésnek változtatja meg az életét a Nyugtalotto. A játék bevezetésével mindenképpen erősödni fog a vásárlók hajlandósága, hogy elkérjék a nyugtákat a vásárlások során. Célunk, hogy a hazai online felületek egyik meghatározó szereplőivé váljunk a jövőben.” – mondta el a kezdeményezésről Krátky Attila, a Nyugtalotto Kft. ügyvezetője.

lotto

A Nyugtalotto egy sorsolásos nyereményjáték, amelyre már egyetlen egy darab nyugtával is pályázhat az, aki betöltötte a 14. életévét és magyarországi vásárlás során kapott nyugta AP kódját feltölti a www.nyugtalotto.hu weboldalon keresztül.

A játék során jelenleg az online pénztárgépek által kiállított nyugtákat fogadják el, amelyekből egy játékos naponta akár két darabot is feltölthet. A játék a szervezők tervei szerint jövő év elejére kibővül a számlasorsolással, a feltöltött bizonylatok feltöltéskor történő azonnali sorsolásával és a szponzorok által felajánlott különdíjak sorsolási lehetőségével is.

Az első Nyugtalotto sorsolás 2015. december 21-én lesz, ahol egy szerencsés nyertes hazaviheti a nettó 1 250 000 forintos fődíjat, továbbá két darab iPhone 6 okostelefon is gazdára talál. A játék az első sorsolást követően azonnal újabb sorsolásokkal megy tovább, így az érdeklődőknek érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni a www.nyugtalotto.hu-t.

Nyugtalottologo

Hogyan működik a Nyugtalotto?

  • A Nyugtalotto egy ingyenes sorsolásos nyereményjáték, melyben minden 14. életévét betöltött magyar, vagy külföldi állampolgár egy gyors regisztráció után vehet részt a magyarországi üzletben vásárolt nyugta AP kódjának és a nyugtán szereplő időpontnak feltöltésével.
  • A vásárló a vásárlásról kapott nyugta AP kódját és az időpontot a vásárlás napján, vagy legkésőbb másnap töltheti fel a www.nyugtalotto.hu weboldal felületén, így automatikusan részt vehet a soron következő, 2015. december 21-ei sorsoláson.
  • A nevezők naponta akár két darab nyugtával is részt vehetnek a sorsoláson, minél gyakrabban tölt fel valaki nyugtát, annál nagyobb az esélye a sorsolásokon.
  • Szervezők a nyerteseket a regisztráció során előzetesen megadott e-mail címen értesítik a sorsolást követő 7 napon belül.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő