Connect with us

technokrata

Ha ezt használod, út közben is hallgathatsz online zenét

usingphone

Dotkom

Ha ezt használod, út közben is hallgathatsz online zenét

Az Opera programjával 50%-kal tovább bírja majd a mobilneted!

Ha kevés a telefonunk beépített memóriája, vagy épp túlságosan színes a zenei izlésünk, akkor jó ötlet előfizetni egy streaming szolgáltatásra, hogy több millió dal közül választhassunk. Azonban gyakran előfordul, hogy a szolgáltató nem kínál megfelelő csomagot, azaz igen hamar elfogy az internetezésre felhasználható keret.

Opera-Max

Ilyenkor a legtöbb esetben egy plusz csomag megrendelése a megoldás, ami viszont többletköltséggel jár. Ebben segít az Opera Max, ami a gyártó többi termékéhez hasonlóan képes drámai módon lecsökkenteni az adatforgalmunkat. Az Opera közleménye alapján a szoftver nem kevesebb, mint 50%-os spórolást eredményez, azaz kétszer annyi ideig használhatjuk az internetet, mint egy hagyományos applikációval.

A jelenlegi információk alapján a YouTube Music, a Pandora, a Slacker Radio, a Gaana és Saavn szolgáltatásokkal már most működik az Opera Max, a Tidal-t, a Spotify-t és az Apple Music-ot pedig hamarosan támogatják majd. A fejlesztők szerint a rendszer olyan jól működik, hogy a tesztek során az alanyok nem ismerték fel a különbséget az eredeti és a tömörített hangforrás között.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle