Connect with us

technokrata

Ezt a hangszórót a szabadban is bátran használhatod

ueboom2

Dotkom

Ezt a hangszórót a szabadban is bátran használhatod

Végre Magyarországon is kapható az Ultimate Ears egyik legsikeresebb hangszórója, az UE BOOM 2.

Az UE BOOM sikerei után a második verzió ismét felkavarja az állóvizet: újraalkotják a közös zenehallgatás élményét teljesen újradefiniálva a szabadban használható Bluetooth hangfalak kategóriáját.

Az UE BOOM 2 tervezése során a fő szempont a víz-, por- és ütésálló kialakítás volt, miközben megőrizték a minden irányból jól hallható, egyedülálló hangzást. Az Ultimate Ears-től megszokott, csúcsminőségű anyagoknak köszönhetően az UE BOOM 2 vízálló (IPX7), ütésálló (akár másfél méteres magasságból leejtve is), strapabíró és feltűnő. Akkora, mint egy vizes palack, így könnyedén magunkkal vihetjük a kerékpárunk kulacstartójában, vagy felcsíptethetjük a táskánkra.

ueboom1

A 2013-ban bemutatott, díjnyertes UE BOOM 360 fokos hangszórójával szerelt UE BOOM 2 25 százalékkal nagyobb hangerőt biztosít. Bluetooth vevője akár 30 méterről is érzékeli a jeleket, egy feltöltéssel 15 órát bír, az érintőgombok segítségével pedig a telefonunk nélkül válthatunk a zeneszámok között.

Egy kis plusz: az UE BOOM 2 idővel egyre jobb lesz. Az UE BOOM 2 alkalmazás iOS® és Android™ rendszeren is elérhető. Segítségével megduplázhatjuk a hangzást, ha az UE BOOM 2-t bármilyen más Ultimate Ears hangfallal párosítjuk. A telefonunkról szabályozhatjuk (akár be is kapcsolhatjuk) a hangszórót, de zenés ébresztőóraként is használhatjuk. Az app segítségével az új frissítéseket vezeték nélkül telepíthetjük az UE hangfalakra, így könnyedén bővíthetjük a termék tulajdonságait, hogy idővel még jobb lehessen.

ueboom2

 „A zene segítségével lesznek a jó pillanatokból nagyszerű pillanatok” – mondta el Rory Dooley, az Ultimate Ears vezérigazgatója. „Ezeket a nagyszerű pillanatokat megoszthatod másokkal, hiszen bárhová magaddal tudod vinni a zenéid. Ezért tervezi minden hangszóróját – az UE BOOM 2-t is beleértve – strapabíróra az Ultimate Ears, miközben 360 fokos hangzást kínál. Új irányba vezettük a kategóriát korábban, és tesszük ezt most is a formabontó UE BOOM 2-vel.”

Az UE BOOM 2 hat élénk színben kapható: Cherrybomb, Yeti, Phantom, GreenMachine, Tropical és BrainFreeze.

Ár és elérhetőség

Az UE BOOM Magyarországra a napokban érkezett, kizárólag a Media Marktban vásárolható meg 69.999 forintos áron.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák