Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jól rajzolsz? Készíts matricát és nyerj!

Dotkom

Jól rajzolsz? Készíts matricát és nyerj!

Magyar művészek kreatív matricaalkotásait is várják a versenyen, a nyertes műveket milliók tölthetik majd le világszerte.

Nemzetközi dizájnpályázatra várja a legtehetségesebb grafikusokat a Viber. Az egyik legnagyobb, több mint 600 millió felhasználóval rendelkező, üzenetküldő okostelefonos alkalmazás második Sticky Fingers versenyén, „Az én városom, az én hangulatom” („My City, My Vibe) pályázaton a Talenthouse művészeti közösséggel együtt keresi az alkotókat a világ minden tájáról. Az érdeklődők a 2015. november 18-ig adhatják le pályamunkájukat.

A kreatív alkotók a nemzetközi dizájnpályázaton kedvenc városuk inspirálta matricadizájn-ötleteiket oszthatják meg a világgal. A művészeknek három egyedi alkotáson kell bemutatniuk a kiválasztott helyszín pezsgő hangulatát és atmoszféráját.

Chew Image

A pályaműveket neves zsűri értékeli, ennek tagja Erez Schoher, a Viber kreatív igazgatója, Stanislav Makarenko „Drawk”, az első Sticky Fingers pályázat győztese, Julieanna “YesJulz” Goddard, az online világ egyik meghatározó véleményvezére, illetve a graffitiművész Alec Monopoly. A zsűri első körben 20 pályaművet választ ki, az 5 döntős alkotás pedig ezek közül kerül majd ki. A finalisták lehetőséget kapnak arra, hogy együtt dolgozzanak a Viber kreatív csapatával grafikai ötleteik megvalósításán. A nyertes alkotásokat új Viber-matricacsomagként világszerte több millió felhasználó vásárolhatja majd meg, a legjobbnak talált grafikusok ezzel nemzetközi elismertségre tehetnek szert. A kiválasztott művészek ráadásul minden értékesített matrica után részesedést is kapnak.

A Viber november 18-ig várja a 18 év feletti pályázók kreatív dizájnalkotásait, az érdeklődők a www.viber.com/MyCityVibe oldalán keresztül tölthetik fel pályamunkájukat. A 20 legjobb pályaművet december 9-én, közülük az 5 döntős nevét pedig december 15-én hirdeti ki a zsűri.

Stas_Chew_Stickers

„A globálisan több mint 600 millió felhasználót kiszolgáló Viber ezzel a kreatív felhívással szeretné ünnepelni a világ városainak sokszínűségét és egyéni stílusát – mindezt kedvenc kifejezési formáján, a matricákon keresztül” – mondta Erez Shocher. „Arra bátorítunk minden alkotót, hogy alkotásaikkal kedvenc városuk kulturális sajátosságait mutassák be. Nem elsősorban nevezetességeket, híres látnivalókat várunk, sokkal inkább arra vagyunk kíváncsiak, hogy miként adható át egy-egy város hangulata, színei a művészek Viber-matricák segítségével, összefoglalva az adott helyszín által képviselt különleges életérzést.”

„Alkotóként is nagyszerű lehetőségnek tartom, hogy az üzenetküldő alkalmazás egy rendkívül széles platformot biztosít arra, hogy a művészek kifejezhessék kreativitásukat. Ezt ráadásul most egy nem szokványos módon tehetik meg” – tette hozzá Alec Monopoly. „Izgatottan várom, hogy lássam a világ különböző pontjairól érkező matricakreációkat és egyúttal kíváncsi vagyok arra, hogy a kreatív tehetségek hogyan birkóznak meg a feladattal.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés