Connect with us

technokrata

Hihetetlen sokszor nézzük a Snapchatet!

Snapchat

Dotkom

Hihetetlen sokszor nézzük a Snapchatet!

Egy friss közlemény szerint elképesztő nagyságú a megtekintések száma naponta.

A Snapchat a legnagyobb képküldő alkalmazássá nőtte ki magát pár év alatt. Népszerűsége folyamatosan növekszik, és ez most egy igen jól érzékelhető számokban is bemutatták.

Még idén májusban átlagosan kettő milliárd képmegtekintés történt az applikáción belül naponta, addig ez mostanra elérte a 6 milliárdot! Tehát a növekedés háromszoros, és ezt csupán fél éven belül sikerült elérni!

Snapchat-v

Ez az elképesztő növekedés köszönhető a fejlesztők sok és igen kedvelt újításának. A különböző filterek, melyek városrészek, városok, országok, események feliratait teszik képeinkre, videóinkra soha nem látott népszerűségnek örvendenek. Az ősszel megjelent, úgynevezett ‘lencsék’, melyek hetente változó kis szórakozást nyújtanak selfiek közben, szintén állandóan használt funkciója lett a képeknek. Az újranézés lehetősége is megdobta a számokat, már csak azért is, mert nemrég ezek számát is megnövelték. Igaz, ezt már nem ingyen lehet megtenni, hanem néhány dollárért, függően attól, hogy hányszor kívánjuk visszanézni az adott snap-et.

A Snapchat is játszik a számokkal azért, nem csak a Facebook! Az alkalmazás készítői úgy állították be mérőt, hogy már néhány pillanatnyi megtekintés elég ahhoz, hogy tovább gördüljön a számláló.

 

Forrás: The VergeSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle