Connect with us

technokrata

Elmagyarázná a Facebook, hogy mi van a képernyőn

facebookintelligencia

Dotkom

Elmagyarázná a Facebook, hogy mi van a képernyőn

Sokan örülnének a Facebook új fejlesztésének.

Vakoknak és gyengénlátóknak segíthet a Facebook, hiszen terveik szerint néhány éven belül kidolgoznak egy olyan rendszert, ami képes elmegyarázni, hogy mi van a megosztott fotón. Ezzel nemcsak azok járnak jól, akik eddig emiatt nem tudtak Facebookozni, de maga a közösségi oldal is, hiszen a fejlesztés segítségével pontosabb képet kaphatnak arról, hogy a tagok milyen tartalmakat osztanak meg.

 

I’m inspired by this video about our artificial intelligence research at Facebook.Our AI can now look at a photo, figure out what’s in it and help explain it to you. This is especially helpful if you’re blind or can’t see the photo. We see AI as helping computers better understand the world — so they can be more helpful to people.We’re still early with this technology, and you can already start to imagine how helpful it will be in the future.

Posted by Mark Zuckerberg on Tuesday, November 3, 2015

Egyelőre nem világos, hogy mikor készül el a végleges verzió, hiszen a fejlesztések csak nemrég kezdődtek, de Zuckerberg már közzétett egy videót, amin megnézhetjük, hogy hogyan is képzelik el ezt a technológiát.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle