Connect with us

technokrata

Kalóz Windowsról is frissíthetsz Windows 10-re!

Dotkom

Kalóz Windowsról is frissíthetsz Windows 10-re!

A Microsoft mindent megtesz azért, hogy kipróbáld új rendszerüket.

A Windows 10 megjelenése után az új rendszerre való frissítés a választható frissítések közé került, ha 7-es, 8-as vagy 8.1-es verziót futtatunk gépünkön. A vállalat eddig mindent megtett azért, hogy telepítsük és kipróbáljuk az új rendszert (gondoljunk csak a minden indításkor felugró értesítésre), azonban most még egy lépéssel tovább megy.

Hamarosan a letorrentezett Windows verziókról is telepíthetjük a rendszert egy kattintással. A trükk az, hogy így még nem kapjuk meg teljesen a Windows 10-et, hiszen a termékkulcsot később meg kell vásárolnunk. Mindez az USA-ban lesz csak elérhető először, de ha beválik további országokban indítják el.

Állítólag 2016-tól már a javasolt frissítések között találjuk majd az új rendszert, ami annyit jelent, hogy ha valaki nem változtatja meg az alapbeállításokat, a Windows 10 automatikusa frissülni fog. Annyival azért megkönnyítették a dolgunkat, hogy jóváhagyást kér a telepítés, illetve 32 napig még visszaállíthatunk mindent. Egy biztos jobb, ha nyitva tartod a szemed, mert a Microsoft nem fog békén hagyni a közeljövőben.

Forrás: HVGSzólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom