Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mindegy mi történik, kifizetik a laptopod árát!

Dotkom

Mindegy mi történik, kifizetik a laptopod árát!

Ha Toshiba laptopot veszünk, nem kell aggódni, hogy ellopják vagy éppen összetörjük. A cég új garanciája ugyanis minden esetben biztonságot nyújt.

Egy új laptop vásárlása általában komoly anyagi megterhelést jelent, épp ezért mindenki szeretné, ha újdonsült készüléke sokáig kiszolgálná őt. Előfordul azonban, hogy a terv nem sikerül és valamiért búcsút mondhatunk az eszközünknek.

Sokan ezért már eddig is extra védelmet vásároltak, ami elviekben biztonságot nyújtott. Sajnos azért nem mindig, hiszen ilyen esetekben sokszor előfordult, hogy lopás, vagy éppen sérülés esetén érvényét vesztette a garancia. A Toshiba nemrég leleplezett, No Matter What (mindegy, mi történik) garanciája épp ezekre a helyzetekre nyújt megoldást.

CP8Q6274-58

A szerdai, ebéddel egybekötött sajtótájékoztatón ezt úgy mutatták be, hogy Ada, a Reflektor műsorvezetője  Világi Péter sportriporterrel való beszélgetése során teljesen “véletlenül” ráborította a paradicsomszószt, az ott elhelyezett, a főzéshez használt receptet megjelenítő laptopra.

CP8Q6158-31

Pontosan ez az a helyzet, amiben egy átlagos laptop kileheli a lelkét. Azt ugyan nem tudom, hogy szerencsétlen készülék végül megúszta-e a kalandot, de az biztos, hogy ha az enyém lenne, akkor sem lenne okom az aggodalomra. A No Matter What-nak köszönhetően ilyenkor vagy megjavítják, vagy súlyosabb probléma esetén ingyenesen kicserélik a készüléket. Épp ez a helyzet lopás esetén is. A Toshiba ilyenkor egy ugyanolyan, vagy, ha már nem gyártott készülékről van szó, akkor egy, az eredeti értékével megegyező készüléket ad a felhasználónak.

CP8Q6533-103

Természetesen az is előfordulhat, hogy a merevlemez hibája miatt az összes, a gépen tárolt adat egy pillanat alatt elérhetetlenné válik. A Toshiba ebben az esetben nemcsak kicseréli a hibás meghajtót, de megpróbálják visszaszerezni a rossz egységről az információkat is. Szintén örömteli, hogy mindenki, aki igénybe veszi az extra garanciát, az ingyenesen megkap egy egy éves, McAfee LiveSafe előfizetést, így nemcsak a készülék, de a rajta tárolt operációs rendszer is biztonságban lesz, hiszen a szoftver a vírusok és  kémprogramok ellen is védelmet nyújt.

A végére hagytam a legjobb részt, hiszen a No Matter What igénylése esetén az egy éves időtartam egyből három évre módosul, ez pedig nem csak itthon, de a világban bárhol érvényesíthető. Ennyi idő szerintem már kimeríti egy átlagos laptop élettartamát. Épp ezért is örömteli, hogy most minden új, Satellite, Qosmio, Chromebook és Kira modellhez ingyenesen jár a garancia, azaz az új készülékünket három évig biztonságban tudhatjuk. Kiváncsian várjuk, mit lépnek erre a versenytársak!



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés