Connect with us

technokrata

Veszélyben az Android uralma?

android_fragmentation

Dotkom

Veszélyben az Android uralma?

Nem fogynak úgy az androidos telefonok, ahogyan azt várták.

Amíg néhány évvel ezelőtt elképesztő módon növekedtek az androidos készülékek eladásai, addig a Business Insider cikke alapján mára egyáltalán nem ilyen rózsás a helyzet. Az oldal felhívja a figyelmet, hogy természetesen nem arról van szó, hogy nem vásárolnának az emberek androidos telefonokat, pusztán az a helyzet, hogy arányaiban nem annyival többen teszik le a voksukat a Google rendszere mellett, mint amit korábban tapasztaltunk.

androidnovekedes

Mindez elsősorban az igen sokszínű kínálatnak és az ezzel járó töredezettségnek köszönhető, hiszen amíg a Windows Phone vagy iOS alapú eszközöknél egyértelműen követhető, hogy mikor milyen frissítés érkezik, addig az androidos eszközöknél gyakran előfordul, hogy egy adott gyártó egy, vagy akár két rendszerrel is lemarad a Google-től.

androidtoredezett

A megoldást az egységesítés mellett az új, fejlődő piacok jelenthetik, így ha az Android rendszert sikerül Indiában és Brazíliában is kellően elterjeszteni, akkor még hosszú ideig megőrizheti az óriási dominanciáját a piacon zöld robot.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle