Connect with us

technokrata

Bejött a Samsung terve: Nőttek az eladások

SAMSUNG CSC

Dotkom

Bejött a Samsung terve: Nőttek az eladások

Jó ötlet volt gatyába rázni a palettát és az árcsökkentést is jól fogadták a fogyasztók.

Az Apple legnagyobb versenytársa a 2015 harmadik negyedévében igen magas profitra tett szert. Az előző évi 3,8 milliárd dolláros bevételhez képest idén 6,46 milliárdot tehet zsebre a cég. Ez a szám ugyan nem közelíti meg a 2013-ban elért rekord, 9,6 milliárdot, de egy igen komoly fogyasztói hajlandóságot mutat a termék iránt.

Egy ma megjelent közleményben olvasható az is , hogy a mobilgyártó két új zászlóshajójának, a Galaxy Note 5 és a Galaxy 6 Edge+ is növekedett az értékesítése, köszönhetően annak, hogy árcsökkentést hajtottak végre ebben a kategóriában.

Samsung-Logoa

A Samsung ennek következtében úgy tűnik igyekszik megtartani ezt a szintet és nem törekszik a régebbi magasabb eladásra. Továbbá tervezi 10 milliárd dollárnyi saját részvény visszavásárlását a következő évben. Az előrejelzések szerint 2016-ban lassulni fog a telefoneladás, tehát kevesebb modellt dobnak majd piacra.

A cég persze nem csak telefon, hanem tv gyártással is foglalkozik, így nem meglepő, hogy ennek a kategóriának az értékesítését szeretnék megnövelni a következő évben, az újabb, nagyobb és jobb készülékekkel. Januártól kezdődően a viselhető eszközöket is szeretné fejleszteni a Samsung, de ezek mellett várhatóan bemutatnak egy  abszolút átlátszó és tükör kijelzőt is.

Forrás: EngadgetSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle