Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezt a kiadványt minden szülőnek érdemes elolvasnia

Dotkom

Ezt a kiadványt minden szülőnek érdemes elolvasnia

Az Epson segítségével készült el a hasznos, az otthoni veszélyekre figyelmeztető brosúrasorozat első része.

A Poszeidón Speciális Mentőszolgálat és az Epson együttműködésének köszönhetően a Pest megyei háziorvosi rendelőkben, gyermekkórházakban és védőnői szolgálatoknál lesz elérhető az otthoni veszélyekre figyelmeztető brosúrasorozat első része. A japán vállalat új külső tintatartályos nyomtatóival készült kiadvány a háztartásokban előforduló gyermekbalesetek megelőzésére kívánja felhívni a szülők figyelmét.  

A három részesre tervezett tájékoztatók összeállításában több gyermekorvos, toxikológus, ortopéd traumatológus szakorvos és egy kertészmérnök is részt vett, hogy a lakókörnyezetben megtalálható veszélyforrásokat minél szélesebb körben feltérképezhessék. Az első brosúra főként a kisdedkor (kb. 1-4 éves korosztály) legjellemzőbb veszélyforrására, a mérgezéses – vegyszerek, tisztítószerek, gyógyszerek, dísznövények, kártevőirtó szerek okozta – háztartási balesetekre fekteti a hangsúlyt.

Kisgyermek_foto

„Munkánk során gyakran találkozunk mérgezéses esetekkel, amelyek egyik fő oka az egészségre ártalmas, veszélyes anyagok helytelen kezelése, tárolása” – mondta Fási Géza, a Poszeidón Speciális Mentőszolgálat vezetője. „Célunk, hogy kiadványainkkal segítsük a háztartási gyermekbalesetek megelőzését, amelyhez az Epsonnal kötött együttműködésünk nyújt segítséget. A kinyomtatott brosúrák különösen fontosak, hiszen legegyszerűbben így tudjuk tájékoztatni a rendelőkben és a védőnői szolgálaton keresztül a szülőket.”

A Poszeidón Speciális Mentőszolgálat több ezer példányban juttatja el a tájékoztatókat a Pest megyei háziorvosi rendelőkbe, gyermekkórházakba és védőnői szolgálatokhoz október és november folyamán. Az Epson a brosúrák kivitelezésében és sokszorosításában vállalt szerepet új külső tintatartályos készülékeivel.

L565

„Az Epson felelős vállalatként technológiai megoldásaival segíti a helyi közösségeket céljaik elérésében és támogatja a Poszeidón Speciális Mentőszolgálat törekvését, hogy tájékoztató kiadványaikat minél nagyobb számban tudják terjeszteni és így csökkenhessen az otthoni gyermekbalesetek száma” – mondta Fábián Miklós az Epson Magyarország kereskedelmi igazgatója.

A japán vállalat új külső tintatartályos nyomtatócsaládja magas minőségű brosúrák nyomtatását tehette lehetővé a Poszeidón Speciális Mentőszolgálat igényei szerint. A bárki számára elérhető modellek átlagos felhasználás mellett két évre, vagy akár 12 000 fekete-fehér és 6500 színes oldal kinyomtatására elegendő tintát tartalmaznak a kezdőcsomagban. Így ezek a készülékek ideális megoldást jelentenek olyan egyéni és kis irodai felhasználóknak, kisvállalatoknak, marketing ügynökségeknek, akik nagy mennyiségben nyomtatnak – akár brosúrát, szórólapot – és akiknek a kényelem mellet fontos az ár is. Az új külső tintatartályos készülékek a lézernyomtatók költséghatékony alternatíváját kínálják: a készülékek fekete-fehér és színes oldal esetén egyaránt 1 forintos lapköltséggel nyomtatnak.

sajto

Az összes új modell (L130, L220, L310, L365, L455, L565, L655) WiFi kompatibilis és Epson Connect funkcióval érkezik, amellyel a világ bármely részéről nyomtathatók fényképek és dokumentumok e-mailen keresztül, vagy a Remote Print Driver szolgáltatás segítségével. Az Epson Connect része az Epson iPrint alkalmazás is, amellyel WiFi-n keresztül okostelefon vagy táblagép használatával lehet nyomtani. Az L455, L565 és L655 modellek pedig kompatibilisek az Apple AirPrint és a Google Cloud Print szolgáltatásokkal is. A WiFi beállításnak köszönhetően a készülékeket egyszerűen lehet csatlakoztatni a vezeték nélküli hálózatokhoz.

A Poszeidón Speciális Mentőszolgálat az Epson közreműködésével a figyelemfelhívó információs kiadványok terjesztését a későbbiekben Pest Megyén túl, országos szinten is tervezi megvalósítani. A brosúrasorozat további részei a lakókörnyezetben előforduló, kisgyermekeket veszélyeztető balesetek megelőzésére helyezik majd a hangsúlyt.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés