Connect with us

technokrata

Ezt a kiadványt minden szülőnek érdemes elolvasnia

Kisgyermek_foto

Dotkom

Ezt a kiadványt minden szülőnek érdemes elolvasnia

Az Epson segítségével készült el a hasznos, az otthoni veszélyekre figyelmeztető brosúrasorozat első része.

A Poszeidón Speciális Mentőszolgálat és az Epson együttműködésének köszönhetően a Pest megyei háziorvosi rendelőkben, gyermekkórházakban és védőnői szolgálatoknál lesz elérhető az otthoni veszélyekre figyelmeztető brosúrasorozat első része. A japán vállalat új külső tintatartályos nyomtatóival készült kiadvány a háztartásokban előforduló gyermekbalesetek megelőzésére kívánja felhívni a szülők figyelmét.  

A három részesre tervezett tájékoztatók összeállításában több gyermekorvos, toxikológus, ortopéd traumatológus szakorvos és egy kertészmérnök is részt vett, hogy a lakókörnyezetben megtalálható veszélyforrásokat minél szélesebb körben feltérképezhessék. Az első brosúra főként a kisdedkor (kb. 1-4 éves korosztály) legjellemzőbb veszélyforrására, a mérgezéses – vegyszerek, tisztítószerek, gyógyszerek, dísznövények, kártevőirtó szerek okozta – háztartási balesetekre fekteti a hangsúlyt.

Kisgyermek_foto

„Munkánk során gyakran találkozunk mérgezéses esetekkel, amelyek egyik fő oka az egészségre ártalmas, veszélyes anyagok helytelen kezelése, tárolása” – mondta Fási Géza, a Poszeidón Speciális Mentőszolgálat vezetője. „Célunk, hogy kiadványainkkal segítsük a háztartási gyermekbalesetek megelőzését, amelyhez az Epsonnal kötött együttműködésünk nyújt segítséget. A kinyomtatott brosúrák különösen fontosak, hiszen legegyszerűbben így tudjuk tájékoztatni a rendelőkben és a védőnői szolgálaton keresztül a szülőket.”

A Poszeidón Speciális Mentőszolgálat több ezer példányban juttatja el a tájékoztatókat a Pest megyei háziorvosi rendelőkbe, gyermekkórházakba és védőnői szolgálatokhoz október és november folyamán. Az Epson a brosúrák kivitelezésében és sokszorosításában vállalt szerepet új külső tintatartályos készülékeivel.

L565

„Az Epson felelős vállalatként technológiai megoldásaival segíti a helyi közösségeket céljaik elérésében és támogatja a Poszeidón Speciális Mentőszolgálat törekvését, hogy tájékoztató kiadványaikat minél nagyobb számban tudják terjeszteni és így csökkenhessen az otthoni gyermekbalesetek száma” – mondta Fábián Miklós az Epson Magyarország kereskedelmi igazgatója.

A japán vállalat új külső tintatartályos nyomtatócsaládja magas minőségű brosúrák nyomtatását tehette lehetővé a Poszeidón Speciális Mentőszolgálat igényei szerint. A bárki számára elérhető modellek átlagos felhasználás mellett két évre, vagy akár 12 000 fekete-fehér és 6500 színes oldal kinyomtatására elegendő tintát tartalmaznak a kezdőcsomagban. Így ezek a készülékek ideális megoldást jelentenek olyan egyéni és kis irodai felhasználóknak, kisvállalatoknak, marketing ügynökségeknek, akik nagy mennyiségben nyomtatnak – akár brosúrát, szórólapot – és akiknek a kényelem mellet fontos az ár is. Az új külső tintatartályos készülékek a lézernyomtatók költséghatékony alternatíváját kínálják: a készülékek fekete-fehér és színes oldal esetén egyaránt 1 forintos lapköltséggel nyomtatnak.

sajto

Az összes új modell (L130, L220, L310, L365, L455, L565, L655) WiFi kompatibilis és Epson Connect funkcióval érkezik, amellyel a világ bármely részéről nyomtathatók fényképek és dokumentumok e-mailen keresztül, vagy a Remote Print Driver szolgáltatás segítségével. Az Epson Connect része az Epson iPrint alkalmazás is, amellyel WiFi-n keresztül okostelefon vagy táblagép használatával lehet nyomtani. Az L455, L565 és L655 modellek pedig kompatibilisek az Apple AirPrint és a Google Cloud Print szolgáltatásokkal is. A WiFi beállításnak köszönhetően a készülékeket egyszerűen lehet csatlakoztatni a vezeték nélküli hálózatokhoz.

A Poszeidón Speciális Mentőszolgálat az Epson közreműködésével a figyelemfelhívó információs kiadványok terjesztését a későbbiekben Pest Megyén túl, országos szinten is tervezi megvalósítani. A brosúrasorozat további részei a lakókörnyezetben előforduló, kisgyermekeket veszélyeztető balesetek megelőzésére helyezik majd a hangsúlyt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle