Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fizetős lesz a YouTube!

Dotkom

Fizetős lesz a YouTube!

A cég szerda este jelentette be a fizetős szolgáltatást.

A legnagyobb videomegosztó szerda este tette közzé a hírt, amiben közlik, hogy indítanak egy fizetős szolgáltatást az oldalon. Nem kell félni! Ez nem tünteti el az ingyenes részét az oldalnak, csupán extrákat biztosít a fizető felhasználóknak.

YouTube Red néven indul majd a felület, melyre 9,99 dolláros havidíjat befizetve tud az ember regisztrálni. A fizető felhasználók három olyan plusz funkciót kapnak, amit sokan vártak. Az első és egyben talán a leghasznosabb, a reklámmentesség. Így végre nem kell végignézni, meghallgatni a reklámokat, ezzel félbeszakítva a videót. Ez természetesen nemcsak számítógépre, de telefonra, tabletre is érvényes lesz, ha egy felhasználói fiókkal vagyok összekapcsolva. A másik a telefonos alkalmazáson megengedett lesz a háttérben történő futtatása a videónak. Tehát ha kilépünk a programból, vagy lezárjuk a telefonunk, akkor a videó megy tovább és nem áll le. A harmadik, szintén nagyon hasznos funkció, a menthető videó. Ez a funkció csak a telefonos és tabletes applikációban érhető el. A lényege, hogy lementhetjük a videót, így később, amikor nem leszünk netközelben, akkor is meg lehet nézni. A fizetők továbbá hozzáférést kapnak a Google Play Music All Acces szolgáltatáshoz is.

A szolgáltatást jövő hét szerdán indítja a YouTube, természetesen Amerikában elsőként. Az itthoni megjelenés még nem ismert.

Sajnos ennek a velejárója lesz, hogy lesznek majd olyan videók, melyeket csak fizetős felhasználók érhetnek el.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés