Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nincs több unalmas repülőút!

Dotkom

Nincs több unalmas repülőút!

A Virgin America járatain már Spotify-ozhatunk is.

A Spotify zenestreamelő alkalmazás és a tengeren túl egyik legnagyobb légitársasága, a Virgin America összefogtak, hogy már a repülőgépekre is el tudjál vinni a zenéket.spotify_fly

Ez lenne az első alkalom, hogy zenéket is streamelhetünk a levegőben. Eddig a Netflix filmeket és sorozatokat vitt a légtérbe, és ha már moziként is funkcionálhat az előttünk ülő háttámlája, mért ne lehetne zenéket is hallgatni? Az alkalmazás egy külön oldalt szentel a levegőben utazó használóinak, ahol, többek között, egy hangulathoz kapcsolódó lejátszási lista is lesz, melyet az a város inspirál majd, ahova érkezik az utas. Ezzel is segítve a ráhangolódást az adott városra.

A légitársaság nem csak zenéket, hanem friss híreket is szeretne az utasainak biztosítani, ezért a New York Times segítségével már minden újdonságról is értesülést kaphatnak, azok akik velük repülnek. Az újságon belül bárki számára elérhető lesz az Üzleti, Utazás, Technológia és a ‘Legtöbbet nézett’ témák hírei, míg azok, akik fel vannak iratkozva a teljes weblapon tudnak böngészni, korlátozások nélkül.

Forrás: Engadget



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés