Connect with us

technokrata

Családi csomagra váltanál? Erre érdemes!

csaladtelefon

Dotkom

Családi csomagra váltanál? Erre érdemes!

Jóárasított családi csomagott dobott piacra a Vodafone.

A Vodafone október 19-én bevezetett új Vodafone Family csomagjaival a családok kisebb és nagyobb tagjai is díjmentesen kommunikálhatnak egymással belföldön a családtagoknak legmegfelelőbb tarifacsomagok kiválasztásával, már havi 6 880 Ft-tó, jelentette be a Vodafone.

A Vodafone Family csomagok előfizetőit semmilyen különdíj nem terheli, ugyanakkor a családok a meghatározott tarifákkal már a második előfizetéstől jelentős kedvezményt kapnak. A Family csomagokat a Vodafone jelenlegi kínálata alapján a családok igényeire szabva szabadon lehet kombinálni, de három sztenderd csomag – S, M, L – is elérhető. A családi ajánlat részeként a Vodafone több új tarifacsomagot is bevezet, melyek csak a Vodafone Family részeként elérhetők.

csaladtelefon

„Családi ajánlatunk kialakítását az érintettek körében végzett kutatások alapozták meg. A családok egy része leginkább azért ad „első” telefont a gyerekeknek, hogy biztonságban tudja őket, illetve a családtagok bármikor elérhessék egymást. Nekik szól a Kid csomag, amely a családon belüli beszélgetéseket teszi díjmentessé, akár nulla forintos egyenleg esetén is. A feltöltőkártyás gyerek csomag, a Kid nagy előnye, hogy használatával nem kell a költségek elszaladásától tartani” – mondta el Alexandre Froment-Curtil, a Vodafone Magyarország Lakossági szolgáltatások üzletágának vezérigazgató-helyettese. 

„A nagyobb gyerekeknek, akik már aktívan interneteznek, az új Young csomagot ajánljuk. Ez a csomag kiemelkedően magas, 2 GB-os adatforgalmi kerettel áll a fiatalok rendelkezésére, miközben a családon belüli díjmentes hívásokkal biztosítja, hogy a családtagok bármikor külön költségek nélkül elérhessék egymást” – tette hozzá a vezérigazgató-helyettes.

A Young csomag havi 2 990 Ft-ba kerül (2 éves szerződéssel és e-pack-kel), a családon belüli díjmentesség és a további havi 30 perc belföldi normáldíjas hívás, vagy SMS küldés mellett havi 2GB-os adatforgalmi keretet is biztosít.  A Kid feltöltő kártya 0 Ft-ért rendelhető meg, így minden további költség nélkül tudja a gyermek a szüleit hívni. A kártyára  fel lehet tölteni egyenleget, melyet bármely más irányba le lehet beszélni, vagy adatforgalmi keretet lehet belőle rendelni.

usingphone

A Young és a Kid csomagok a 18 éven aluliak számára lettek kialakítva, mindkettő csak a Vodafone Family csomag részeként, harmadik kártyaként érhető el. Szintén csak a családi ajánlat részeként érhető el a Go Medium előfizetés, amely havi 3 690 Ft-os elfizetési díjért (2 éves szerződéssel és e-pack-kel), 500MB adatot és 100, bármilyen belföldi irányban lebeszélhető percet vagy SMS-t kínál a szülőknek.

A Family csomag alapfeltétele két darab havi előfizetéses csomag: Go Medium, Go+, Red EU, Red Basic, vagy Red Plus. A Family csomagokat egy előfizető nevére lehet megrendelni, és már a második előfizetéstől kedvezményes a havi díj is: így egy négytagú család esetében az egymás közötti díjmentes beszélgetés 2 felnőtt előfizetéssel már havi 6 880 Ft-ért elérhető, két Go Medium és két Kid csomaggal. Gondolva a nagyobb családokra és a nagyszülőkre is, a családi csomag tovább bővíthető, mind felnőtteknek, mind pedig gyerekeknek szánt kártyákkal.

A sokat kommunikáló, a korlátlanságot választó családoknak ajánlott a „dupla Red Medium EU + két Young” kombináció, ami  minden családtag számára havi 2GB-os adatforgalmi keretet kínál. A Family L választásával a 24 hónap alatt elérhető megtakarítás a családon belüli díjmentesség mellett a Family csomag kedvezményével 48 ezer Ft.

A családok számára ideális kombinációk kiválasztásában a Vodafone ügyfélszolgálati munkatársai és a Vodafone üzletek tanácsadói is segítséget nyújtanak és természetesen a Vodafone kedvező készülék ajánlatokat is kínál a Family csomagokhoz.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák