Connect with us

technokrata

Itt megtanulhatod, milyen egy jó üzleti alkalmazás

SAP-Training-Center

Dotkom

Itt megtanulhatod, milyen egy jó üzleti alkalmazás

Az SAP képzésein megtanítják, hogy hogyan kell jó alkalmazásokat készíteni a vállalati szektornak.

Startupoknak tart képzést az SAP. Az ott tanultak segítségével elkészített legjobb megoldások meghívást jelenthetnek a szoftvercég konferenciáira a régióban, ahol személyesen lehet bemutatni azokat vállalati döntéshozóknak.

A budapesti képzésre olyan magánszemélyeket, induló vállalkozásokat várnak, amelyek üzleti alkalmazásokat szeretnének fejleszteni. A technikai képzés ingyenes, és csupán alapszintű Java, vagy Javascript tudásra van szükség. A workshopon az SAP HANA Cloud platformmal történő fejlesztést mutatják be. E platform az egyik legmodernebb vállalati technológia a világon.

SAP-Training-Center

Az október 29-ei képzés után egy hónap áll a startupok rendelkezésére, hogy elkészítsenek egy prototípust, amelyet nemzetközi zsűri fog értékelni. A döntési szempontok között szerepel például a funkcionalitás, a dizájn, az egyediség. A kiválasztottaknak ezt követően négy hónapjuk lesz, hogy véglegesítsék az alkalmazásukat, amelyeket személyesen lehet majd bemutatni az üzleti szoftvercég konferenciáin a kelet-közép-európai régióban, utat nyitva az első nagyvállalati ügyfelek megszerzéséhez.
A verseny illeszkedik az idei évben Magyarországon elindult Startup Focus programhoz, így a legígéretesebbek segítséget kaphatnak megoldásuk globális piacra vitelében is.

Az üzleti ötletek széles körével lehet részt venni a kelet-közép-európai megmérettetésen, mint pl. Internet of Things, közösségi média, vizualizáció, energiamenedzsment, fenntarthatóság.

A Startup Challenge részleteiről bővebb információk a http://www.hcpstartupchallenge.com/index.html oldalon találhatóak, ahol jelentkezni is lehet a képzésre.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle