Connect with us

technokrata

Nem fél az Apple-től a Tesla

elon-musk-3

Dotkom

Nem fél az Apple-től a Tesla

Elon Musk szerint nincs ok az aggodalomra.

Már hosszú ideje pletykálják, hogy az Apple hamarosan betörne az elektromos autók piacára. Mivel ezen a területen a Tesla számít úttörőnek, ezért érthető módon a legtöbben magát Elon Muskot, a cég vezérét kérdezik a kalifornai gyártóval kapcsolatban.

Musk érthető módon nem aggódik az Apple miatt, szerinte ugyanis egy autó fejlesztése jóval bonyolultabb egy okosóra vagy egy okostelefon megalkotásánál, vagyis ha tényleg erre a területre lépne be a vállalat, akkor még hosszú évekre van szükségük.

Elon Musk

Ez idő alatt pedig a Tesla egy komplett modellpalettával áll elő, hiszen a már most is népszerű Model S mellett éppen piacra került a Model X, illetve rövidesen megismerjük az olcsó Model 3-at is. Sőt, pletykák szerint még a cég első modellje, a Tesla Roadster is újjáéled majd a közeljövőben. Egy ilyen palettával pedig tényleg nehéz versenyezni egy olyan, “kezdő” gyártónak mint az Apple.

Persze a verseny az verseny, a kaliforniai óriás ezért rendszeresen csábít át alkalmazottakat az autógyártó vállalattól. A helyzet komikuma, hogy ugyanezt a Tesla is csinálja, így már több tucat ex-Apple alkalmazott dolgozik a vállalatnál.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle