Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olcsón szeretünk jót vásárolni

Dotkom

Olcsón szeretünk jót vásárolni

Az ár-érték arány fontossága az első helyen végzett a Lenovo hazai felmérésén.

A Lenovo Magyarország egy nem reprezentatív felmérés során megkérdezte a márka követőit, hogy melyek azok a fő szempontok, amelyeket egy új okostelefon vásárlásakor leginkább szem előtt tartanak. A felmérés kimutatta, hogy a megkérdezettek kimagasló, 90 százaléka az ár-érték arányt tartja a legfontosabbnak, melyet 60 százalékkal a készülék teljesítménye és a minősége követ. Továbbá a válaszadók 45 százaléka úgy gondolja, hogy a megbízható gyártó elengedhetetlen új okostelefon vásárlásakor, míg a dizájnt és a hosszú üzemidőt a felhasználók 25 százaléka tartotta mérvadónak.

lenovo_vibe_p1m

A megkérdezettek válaszai között, a fent említetteken kívül számos más szempont is szerepelt, mint a kijelző mérete, a kamera képességei vagy akár a független fórumokon olvasott kritikák és ajánlások, mégis az első helyen, döntő többséggel az ár-érték arány végzett, hiszen a több mint 1300 válaszadó 90 százaléka ezt a szempontot tartja leginkább döntőnek új okostelefon vásárlásakor. A második helyen álló teljesítményen belül a válaszadók említették többek között a készülék operációs rendszerét és hardverét, valamint a hosszú élettartamot. A megbízható, neves gyártó fontossága a harmadik helyre került, mivel a felhasználók mérvadónak tartják a választott gyártó más termékeivel kapcsolatos pozitív, személyes tapasztalatokat és kritikákat. Külső szempontjából a válaszadók kiemelték a szép, egyszerű, minimalista formákat és a kényelmes, kezelhető méretet, míg a hosszú üzemidő ugyancsak kényelmi és funkcionális szempontból került be a legfontosabb szempontok közé.

lenovoarertek

“Kiváncsiak voltunk, hogy a Lenovo Magyarország követőinek melyek a legfontosabb szempontok egy új okostelefon vásárlásakor, hogy megértsük és tisztán lássuk a hazai követőink elvárásait, hiszen ez régiónként igen eltérő lehet. Reméljük, hogy a jövőben ezeket a szempontokat is szem előtt tartva tudunk majd új, minden igényt kielégítő termékekkel megjelenni a magyarországi okostelefon piacon.” – mondta Lukács Anita, a Lenovo Magyarország ügyvezető igazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés